İstanbulda deprem oldu keşke insanlar internetten kopsada biz girsek elite silkroada 😄
Deprem oldu
· 48 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
48 Yanıt
T
Tony Montana
⭐ 18y
Bedduanın bu kadar 😱
muğladada oldu -.-
Bedduanın bu kadar 8O
makara: şaka bir yana kötü oldu bugun dışarı çıkmadım tatil yaptım dedim heralde bugun fazla abarttım meger gerçek oluyormuş. Baya sallandık
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Tövbe Allah sen büyüksün kardeşim ne ara açtın konusu gidip çıksana dışarı ölcek adam hâla olum kesin ben açmalıyım lan konusu dercesine bir hareket sergiledi.
B
berkes2696
⭐ 16y
Eskişehir'de de oldu sübhanallah 😄
Tövbe Allah sen büyüksün kardeşim ne ara açtın konusu gidip çıksana dışarı ölcek adam hâla olum kesin ben açmalıyım lan konusu dercesine bir hareket sergiledi.
ne alakası var zaten bilerek dışarı çıkmadım rahat adamım 😄
İzmir'dede oldu. millet sallandık diyor ama ben hiç hissetmedim 😄
Beyler dikkatli olun artçı olabilir bu kötü sallandık şaka diyebilirsiniz ama donla olanlar giyinsin dışarıda yakalanmayın şu an ben hazırlandım biraz
Beyler kocaeli 'de de hissedildi arkadaşlar söyledi bursa'da da hissedilmiş baya büyük çaplı bir deprem sanırım.
İzmir'dede oldu. millet sallandık diyor ama ben hiç hissetmedim :D
izmirde ben olsam bende hissetmezdim içkisi kadını var deprem ne yazar makara:
Bana bakın ciddi bir deprem galiba bu umarım değildir şakayı bırakalım dikkatli olun hazırlıklı olun
Bana bakın ciddi bir deprem galiba bu umarım değildir şakayı bırakalım dikkatli olun hazırlıklı olun
Benim bildiğim asıl deprem ilki olur diğerleri artçıları olur ❓
Depremde 5.9 olmus beyler ordan birisi varsa mesaj atsın hemen iyimisiniz offf :!!&%&!
Eskişehir'de de oldu sübhanallah :D
😁 😁
KÜTAHYADA 5.9 OLMUS ORDA OLAN VARSA HEMEN MESAJ ATSIN
haklısın özür dilerim
haklısın özür dilerim
altı üstü 5.9 beyler korkmayın 😄
altı üstü 5.9 beyler korkmayın :D
Saçmalamayın olum kütahya iyimi acaba anlamsız anlamsız konusmayın biraz saygı lütfen
sakarya'dada hissedildi
Benim bildiğim asıl deprem ilki olur diğerleri artçıları olur ❓
öncü deprem olabilir demek istemiştim şimdi buldum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap