Icerige atla
Extraloob

2. Deprem oldu..

· 21 Yanıt · 1.7K görüntüleme
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Arkadaşlar bu sabahtan itibaren 2. deprem oluyor. Ev şiddetli sallandı. Sabahta sallanmıştı aynen, şimdide sallandı ama hemen geçti..

Sizde oldumu?
21 Yanıt
G
Burda birşey yok ama ben İstanbul'da değilim 😜
p.s:Dikkatli olun,böyle konular şakaya gelmez 👴
B
BaSoryong ⭐ 18y
Muğlada oturuyoruz bir Sorun yok 😊
B
Brooklyn ⭐ 18y
Arkadaşlar bu sabahtan itibaren 2. deprem oluyor. Ev şiddetli sallandı. Sabahta sallanmıştı aynen, şimdide sallandı ama hemen geçti..

Sizde oldumu?

evet fena sallandı 🤝 ^^
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Denizlidede olmuş abim uyuyormuş oda arkadaşı kaldırıp "kak olm kak lan sallanıyoz lan" demiş, hem gülüp hemde tedirgenleşiyorum 😁 😢 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
İstanbuldayım, hiç bir şey yok 🙄
[F New]Solo Gitarist
P
Prada ⭐ 19y
Sabah ki ilk depremi bende hissettim ikinciyi bilmiyorum aydın merkezliymiş oyle hafiften yokladı bu tarafıda
M
Mr Green ⭐ 17y
Sabah ki ilk depremi bende hissettim ikinciyi bilmiyorum aydın merkezliymiş oyle hafiften yokladı bu tarafıda

Aydın merkezliyse Burda hissedilmesi gerekirdi sanırım (Aydın'ın Söke ilçesindeyim) ama hiçkimse birşey hissetmedi =)
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
İstanbul'da deprem yok ki.Aydın taraflarında deprem var.
P
Prada ⭐ 19y

Aydın merkezliyse Burda hissedilmesi gerekirdi sanırım (Aydın'ın Söke ilçesindeyim) ama hiçkimse birşey hissetmedi =)

Sabahın çok erken saatlerinde oldu bende spordan gelmiştim zaten duşa giriyodum öyle hissettim. Uyurken hissedilecek turden değildi kısa ve hafif şiddetli
I
Kocaeli temiz 😜
J
Journalist ⭐ 19y
Manisa merkeze yaklaşmadı^^
A
İzmir / Tirede Oturuyorum Sabah Olan'ı Hissettim 4.9 Şiddetinde önce ben sallıyorum sandım sonra deprem oldugunu anladım 5-6 sanıye kadar sürdü sallanırken kucuk masa tenisi topu masamın uzerınden klavye'ye dustu aklım çıktı 😁
T
Antalya/Konyaaltı'nda de hissettik
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
aydın merkezli 4.9 şiddetinde deprem olmuş sabah saat 08 sularında, geçmiş olsun diyorum hepinize ❤️
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
İstanbuldayım, hiç bir şey yok 🙄

🤝
T
Temptation ⭐ 17y
2012
W
Wajuka ⭐ 17y
Bursa temiz.
M
Mr Green ⭐ 17y
aydın merkezli 4.9 şiddetinde deprem olmuş sabah saat 08 sularında, geçmiş olsun diyorum hepinize ❤️

Tam arabadayken olmuş demekki deprem ondan hissetmedim ^^
S
sharkxx ⭐ 17y
Abi nasıl hissetmezsiniz.Alttan alttan vurdu.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: