Arkadaşlar bu sabahtan itibaren 2. deprem oluyor. Ev şiddetli sallandı. Sabahta sallanmıştı aynen, şimdide sallandı ama hemen geçti..
Sizde oldumu?
2. Deprem oldu..
· 21 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
G
Gullugullugil
⭐ 17y
Burda birşey yok ama ben İstanbul'da değilim 😜
p.s:Dikkatli olun,böyle konular şakaya gelmez 👴
p.s:Dikkatli olun,böyle konular şakaya gelmez 👴
Muğlada oturuyoruz bir Sorun yok 😊
Arkadaşlar bu sabahtan itibaren 2. deprem oluyor. Ev şiddetli sallandı. Sabahta sallanmıştı aynen, şimdide sallandı ama hemen geçti..
Sizde oldumu?
evet fena sallandı 🤝 ^^
Denizlidede olmuş abim uyuyormuş oda arkadaşı kaldırıp "kak olm kak lan sallanıyoz lan" demiş, hem gülüp hemde tedirgenleşiyorum 😁 😢 😁
İstanbuldayım, hiç bir şey yok 🙄
[F New]Solo Gitarist
Sabah ki ilk depremi bende hissettim ikinciyi bilmiyorum aydın merkezliymiş oyle hafiften yokladı bu tarafıda
Sabah ki ilk depremi bende hissettim ikinciyi bilmiyorum aydın merkezliymiş oyle hafiften yokladı bu tarafıda
Aydın merkezliyse Burda hissedilmesi gerekirdi sanırım (Aydın'ın Söke ilçesindeyim) ama hiçkimse birşey hissetmedi =)
İstanbul'da deprem yok ki.Aydın taraflarında deprem var.
Aydın merkezliyse Burda hissedilmesi gerekirdi sanırım (Aydın'ın Söke ilçesindeyim) ama hiçkimse birşey hissetmedi =)
Sabahın çok erken saatlerinde oldu bende spordan gelmiştim zaten duşa giriyodum öyle hissettim. Uyurken hissedilecek turden değildi kısa ve hafif şiddetli
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Kocaeli temiz 😜
J
Journalist
⭐ 19y
Manisa merkeze yaklaşmadı^^
A
Adolf Hitler
⭐ 17y
İzmir / Tirede Oturuyorum Sabah Olan'ı Hissettim 4.9 Şiddetinde önce ben sallıyorum sandım sonra deprem oldugunu anladım 5-6 sanıye kadar sürdü sallanırken kucuk masa tenisi topu masamın uzerınden klavye'ye dustu aklım çıktı 😁
T
Tony Montana
⭐ 18y
Antalya/Konyaaltı'nda de hissettik
aydın merkezli 4.9 şiddetinde deprem olmuş sabah saat 08 sularında, geçmiş olsun diyorum hepinize ❤️
sweetCHIEF
⭐ 17y
İstanbuldayım, hiç bir şey yok 🙄
🤝
T
Temptation
⭐ 17y
2012
Bursa temiz.
aydın merkezli 4.9 şiddetinde deprem olmuş sabah saat 08 sularında, geçmiş olsun diyorum hepinize ❤️
Tam arabadayken olmuş demekki deprem ondan hissetmedim ^^
Abi nasıl hissetmezsiniz.Alttan alttan vurdu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap