Icerige atla
Extraloob

Deneme Moderator Alımları Başladı ! & Rütbe Hk.

· 180 Yanıt · 28K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Merhabalar,

Deneme moderatör alımları başlamıştır. Bu linkte belirtilen tüm maddeleri eksiksiz doldurup göndermeniz halinde başvurunuz bize ulaşacaktır. Herhangi bir eksiği bulunan başvuru direk red edilecektir. mod-basvuru-formu.php

Sizin başvuruda yazdığınız telefon adresi ile size ulaşılıp mülakat yapılacaktır. Yönetim ayrıca yeni oyunlarımızın ilk testerları olmaya hak kazanacaktır. Daha önce de belirttiğim gibi hiyerarşiden uzak bir yönetim kurmaya çalışacağız, daha zevkli bir oyun, aile ortamı için.

Rütbe hk.

Bildiğiniz gibi 2 gün önce güvenlik nedeniyle tüm yönetim down edildi. Eğer rütbesine kaldığı yerden devam etmek isteyenler olur ise bana pm ile ulaşıp telefon ve iletişim adreslerini bırakmaları halinde tekrar mülakata tabi tutulacaklardır.

Teşekkürler

Başvuru için ; mod-basvuru-formu.php
180 Yanıt
N
NewLineAge ⭐ 17y
Herkeze Bol şans
I
Teşekkürler.
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Teşekkürler.

Hoşgeldin 😘
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Doğru düzgün birşey toplayamazsın cihan^^
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Elmamı topluyoruz ? Saygını elden bırakma.
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

Ben o cümlemde saygısızlık göremedim.Dediğim gayet net ve açık.Pek talep olacağını sanmıyorum ama yine de size başarılar bu yolda.
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Ben o cümlemde saygısızlık göremedim.Dediğim gayet net ve açık.Pek talep olacağını sanmıyorum ama yine de size başarılar bu yolda.

80 kişi toplayıp sen onu yap sen bu yap deyip emirler yağdıracağımız bir ortam olmayacak, ve buna zaten görmüyorum. Ben aklı başında 30 kişiden fazlasını zarar olarak görüyorum zaten. Zaman ile yanıldığınızı anlayacak exraloob.com un yükselişini izleyeceksiniz. 😘
H
Hayta35 ⭐ 16y
herkeze bol şans bende gönderdım
E
EliteTurk ⭐ 18y
Biri bir ortam kurar birileri gelir o ortamı maddi olarak sahiplenir yetki yönetim değişir rütbe ortamda rütben olunca eline ne geçer.. Peki bir gün herşeyin tekrarlanmıyacağı ne malumdur..

Ps: Şunu anladım rütbeyle insanların manevi değerleri yükselmiyor.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Ben neyin ne olduğunu geçde olsa anladım kardeşim. 👍 Bu yönetim bence daha iyi senide bekleriz tekrar kazanma adına 😘 ❤️
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Pm atılmıştır./D.Mod.
I
Teşekkürler.

Hoşgeldin 😘

hoşbulduk hacım 😘
S
shocktouch ⭐ 15y
ben başvurmuştum şimdi tekrar mı başvurayım?
W
w3letto ⭐ 17y
Soruları beğendim hoş sorular Başvurmak istiyodum ama.
İl:
İlçe:
Cilt No:
Aile Sıra No:
Sıra No:
Baba Adı:
Anne Adı:
Doğum Yılı:
Cinsiyeti:

Bu Tarz soruları Resmi kurumlar dışında sormak bence Suç ve Yasak olması gerekiyo.Onun için başvurmıyacağım Başvuran arkadaşlara Şimdiden iyi görevler iyi şanslar :))
A
altanyunus ⭐ 19y
İl:
İlçe:
Cilt No:
Aile Sıra No:
Sıra No:
Baba Adı:
Anne Adı:
Doğum Yılı:
Cinsiyeti:

Bu Tarz soruları Resmi kurumlar dışında sormak bence Suç ve Yasak olması gerekiyo.Onun için başvurmıyacağım Başvuran arkadaşlara Şimdiden iyi görevler iyi şanslar :))

😊 kızlık soyadı eksik. """" en güzelini yapmışsın """ 👍
V
Viski ⭐ 18y
Bende Yolladım Adaylıgımı Bnde D.Moddum Tekrar Yaparsanız Sevinirim 😜
K
KimYooShin ⭐ 15y
Cilt no fln bilmiyorum cok gerekliyse aksam babamdan kimliğimi alıp dolduruyum ?
F
İl:
İlçe:
Cilt No:
Aile Sıra No:
Sıra No:
Baba Adı:
Anne Adı:
Doğum Yılı:
Cinsiyeti:

NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Telefon elimde bekliyorum. makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: