D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #1 VİDEO CEKMEYİ UNUTTUM GUZEL Bİ VİDEO OLUCAKTİ :SDEMONA NE VAR NE YOK VURDUM DAMAGE DENEDİM 300K METEORLA bUTUN MOBSLAR BANA DALİYORDU bless bitti zor kactim ölmedim demonda ölücek adam deiliz daha :S™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F FaR_CRY ⭐ 17y 16 yil once #2 gzz dayı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __Rita__ ⭐ 16y 16 yil once #3 Gzz hemşo tek başına demon kesiosun helal olsun sana 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissBerry ⭐ 17y 16 yil once #4 tebrikler exp 18 😱 forumun ilk 110'u burada 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 16 yil once #5 Başlıklarını küçük açarsan sevinirim. 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #6 saolun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BigGod ⭐ 16y 16 yil once #7 Cleric'i kac lvle kadar getirebildin ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 16 yil once #8 offf ucuz kurtlmuşun karizma gidiyodu :p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALpique ⭐ 17y 16 yil once #9 tbrkler cesaretine hayran kaldm 😆 dayamısın bütün skilleri 😊ps: 110'a dayadın merdiveni şmdıden h.o TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cynosure ⭐ 19y 16 yil once #10 tbrklr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #11 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 16 yil once #12 Tebrkler kardeş bişi sorcam bu video çekme filan nasıl oluo tam bir bilgim yoq en azından programın ismini sölermsn? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #13 fraps TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #14 saolun clerik 109 fff sade pyh mag str int yok onlarda bana lazim deyil gerenq yoq 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sweet ⭐ 18y 16 yil once #15 cleric ne drumda yetiştirebildinizmi acaba? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sweet ⭐ 18y 16 yil once #16 cleric ne drumda yetiştirebildinizmi acaba? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil