S.a byLer bayaDır sro oynamıyorum buqn chara qirm bi dedim kasıyodm tam o sırada deqişk bi canavar geldi şeytan qibi bişe kanatları vardı siyah gri renk baş harfi sanırsam S ydi yardım edersnz tşk ederm biraz tarif edin şu canvarı bana :?
Değişk bi canavardı
· 31 Yanıt · 6.8K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
- Resim Silinmiş.
buna benziyomu 😄
buna benziyomu 😄
Hayır karakoramda kasıyodum ama kanatlı fln yürüyo siyah qibi deişk renkli
B
BlackMarshall
⭐ 19y
Slave watcher diye bir hayvan.Bu roc mountain görevidir. O görevi aldıktan sonra 30-60 sanıyede bir o yaratıktan çıkar direk senin yanına gelir ve seni sürekli takip eder.O yaratıkdan 10 tane kesince görev bitiyor.Bu görevi alan adan karakorama gelmiştir.Bu yaratık nerde olursan ol çıkar town lar hariç 😄 işte mevzu bu ben mesela janganda çıkarttım oradaki srocular meraktan vurup ölüyorlardı 😄
B
BlackMarshall
⭐ 19y
hatta kafasının ustunde sarı lamba gibi bişey var yanılmıyorsan wanted yazıyor 😄
evet saoL kardş o kaç lvn canavarı
T
TitusPullo
⭐ 19y
Gizemli yaratık. Bende merak ettim. Blackin dediği mi acaba ^^
Bir ss alabilrmiyiz.
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bi an görmüş sadece. SS alma şansının olduğunu sanmıyorum =)
Hayır bilenler var diyorum ss alabilrmiyiz 😊.
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bulmasıda mesele o hayvanı xD kim uğraşacak 😜
http://www.xfire.com/video/ff21/
Surada bir hafif gözüküyor:).
Surada bir hafif gözüküyor:).
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bu videoyu çeken arkadaşın ekran kartı antika zannımca xD gözlerim yoruldu izleyecem derken.
Vallahi bnmkinden beter 😊.
Bendede eskiden böyle idi aştık o sorunları alıyorumda yeni makina:).
Bendede eskiden böyle idi aştık o sorunları alıyorumda yeni makina:).
valla bende bikere Dw nin dogu kapısında earth gost avlarken bi yaratık cıkmıştı top gibi bişeydi havada uçuyordu birde etrafında çince gibi yazılar yazıyordu
ne oldugunu bilen varmı
ne oldugunu bilen varmı
Botlar için yaratıkk hala varmı onlar?.
o bahsettiğiniz görev kaç lvlde alınıo ..??
hyr en son gelen legendden sonra kaldırıldı :s jangana bi bırakıodum bütün ezikler dokunup yerde..:D bi keresinde dw dan kervan getirdim birisi jangana bırakmış ondan ...tam kapıdan girıom gözüme takıldı dedim bu ne böyle bi dokundum kervanda yerde bende xD 😊
B
BlackMarshall
⭐ 19y
Escape Plan 4 85 lwl NPC: Roc Mountain Slave Shiphr(X,Y)
Mob: Slave watcher.
Slave watcher diye bişi keseceksiniz.
Escape Plan 3 bitmiş olmak zorunda
Item: 5 Powerful Resurrection Scrolls
görev 85 lvl de yapılıyor.Ben yaptım aslında hem basit hemde zevkli bir görev 😊 jangana gidin siz sadece bekleyın diğer vatandaşlar gelip dalıyor paso yatıyorlar 😊 bu hayvanı para botlarına da goturup geberttırebılırsınız 😊 Bu hayvandan foto almadım.Görev ödülü öldüğünüzde o scroldan kullanarak %100 kaybettıgınız explerı gerı kazandırır ve tekrar reslenırsınız.5 defa kullanılabılır 😊
Mob: Slave watcher.
Slave watcher diye bişi keseceksiniz.
Escape Plan 3 bitmiş olmak zorunda
Item: 5 Powerful Resurrection Scrolls
görev 85 lvl de yapılıyor.Ben yaptım aslında hem basit hemde zevkli bir görev 😊 jangana gidin siz sadece bekleyın diğer vatandaşlar gelip dalıyor paso yatıyorlar 😊 bu hayvanı para botlarına da goturup geberttırebılırsınız 😊 Bu hayvandan foto almadım.Görev ödülü öldüğünüzde o scroldan kullanarak %100 kaybettıgınız explerı gerı kazandırır ve tekrar reslenırsınız.5 defa kullanılabılır 😊
B
BlackMarshall
⭐ 19y
şeytanda işime yaradı bu çünki 89 luk item çıktı tam bana göre.O itemlerın kurusu 100m en az kurusu dıyorum yapılmışı demiyorum 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap