Icerige atla
Extraloob

Deepfreeze

· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme
S
SaSuKe OP ⭐ 19y
arkadaslar Deepfreeze nedir? nasıl kullanılır? dwnload linlini verebilirmisiniz?
12 Yanıt
P
pfffffff ⭐ 19y
deepfreeze bilgisayarında açık haldeyken kurduğun diske indirdiğin,yüklediğin veya isteğin dışı herhangi birşeyin bilgisayar kapanınca yok olmasını(eski haline dönmesini) sağlar.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1526

yukardaki linkten indirebilirsin.

kullanım bilgileri:
http://www.bilgiportal.com/v1/idx/38/639/Yazlm/makale/Deep-Freeze-ve-Kullanm--.html

yukarıcaki link eşliğinde kur ve kullan.
S
SaSuKe OP ⭐ 19y
çok teşekkürler
P
pfffffff ⭐ 19y
rica ederim.
S
SaSuKe OP ⭐ 19y
Sizce Yukliyimmi Question
1stStep2Die
diffirizin sro dan direk masaüstüne atmasında etkisi var mı?
S
SaSuKe OP ⭐ 19y
ben bilmiyorum ama olamaz bence

nedeni:sro online oynann bi oyundur deepfreeze ise sadece bilgisayarını kapatırken açmadan önceki haline döndürdüğünü öğrendim bu nedenle alakası yok deepfreeze kendi yolunda sro kendi yolunda extraokk
P
pfffffff ⭐ 19y
oyun updatelerini yaparken deepfeeze i kapatın yoksa PC kapandığında eski halini alır Twisted Evil
S
SaSuKe OP ⭐ 19y

oyun updatelerini yaparken deepfeeze i kapatın yoksa PC kapandığında eski halini alır Twisted Evil

evet Mr. Green
P
Punsier ⭐ 19y
Ev bilgisayar kullanicilarina kesinlikle deepfreezeyi tavsiye etmiyorum bunu yerine system backup alabilecek programlari kurup temiz bir windows ve gerekli programlarini kurduktan sonra acronis true image veya Norton Ghost tarzi programlarla backup y apip ileride sorun yasadiginda systemi tekrar uc dakika icerisinde sorunsuz geri yuklemen daha mantikli gibi geliyor hardiskini iki aprcaya bolup c:\yi 10 - 15 gb kadar tutup d:/yi geri kalan bolumu atarsin oyunlair falan d ye kurarsin bu sekilde sorunsuz calisirsin yada diger bir unsur deepfreezeyi sadece system klasorunu korucak sekilde aktif edip oyun ve belgelerini d:\ye tasiyip bu sekilde de kullanabilirsin

benim internet cafede izledigim yol
160 gb hardiskin 15 gbsi c:\ ve diger bolumu d: c:\ icerisinde sadece system ve programlar var winamp winzip office xxxx xxx gibi ve geri kalan tum oyunlarim d:\ klasorunde
extradan kurdugum file and folder securtiy isimli programlada d:\ klasorunu silme ve tasimayi iptal ettigim icin sorunsuz aylarca bir system calisiyor
daha detayli anlatirim bu olayi size 😊
P
Punsier ⭐ 19y
ctrl alt shift f6 tusuna bas sifresini yaz disable yap sonra tekrar ustune deepfreeze kurarken sana sorucak uninstal de kaldir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: