D destiny OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 Evet oyuna bugun döndüm ve döndüğüm gün isuyu kestim headspawn oldu,olayı anlatıcak olursak ben mutfağa gittim tam gittiğimde çıkmış geldiğimde yanımdaydı isu =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Mr_Poseidon ⭐ 19y 16 yil once #2 gratz bro resimdede yakışıklı çıkmışım bende 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #3 grats TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiFe__xL ⭐ 18y 16 yil once #4 q.z 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WeAre ⭐ 19y 16 yil once #5 tebrikler ps hangi server bro 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr_Poseidon ⭐ 19y 16 yil once #6 tebrikler ps hangi server bro :PPoseidon TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #7 wayyysss kuzum helal oldun headspawn olmasaydı olmayacaktı iyi şans varmış ahahah video'yu heyecanla bekliyoruz ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny OP ⭐ 18y 16 yil once #8 Video eklendi fakat nedense bi anda kalitesi düştü youtube koyunca pcde daha net. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #9 efeckt falan eklesen az daha güzel olurdu ama genede güzel eline koluna sağlık tekrar tebrikler 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #10 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PwneD ⭐ 18y 16 yil once #11 Ben Party'de Geçen Chat'e Bittim 😄 Tebrikler Bu arada 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xrosower ⭐ 17y 16 yil once #12 Gz.Bro TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil