Icerige atla
Extraloob

Dc yeme sorunu

· 13 Yanıt · 2.6K görüntüleme
O
Old School OP ⭐ 19y
Sjsroya yeni başladım ama acayip dc yiyorum girmek 1 saatse 1 dk sonra dc alıyorum sebebi ne vede yapılabilecek çözümleri öğrenebilrisem sevinirim 😢
13 Yanıt
A
Bugda kalmış olabilir mi acaba?
O
Old School OP ⭐ 19y
Bugda kalmış olabilir mi acaba?

YA ilerliyebiliyorum 1 dk ya kadar sonra veriyor dc açık alan bug olduğunu sanmam :?
B
BadAngeL ⭐ 17y
konunu buraya açarsan daha cabuk yardım alırsın bence;) viewforum.php?f=592 senin sorunun la ilgili benzer konular açılmış gez bir ...
O
Old School OP ⭐ 19y
konunu buraya açarsan daha cabuk yardım alırsın bence;) viewforum.php?f=592 senin sorunun la ilgili benzer konular açılmış gez bir ...

Böyle bi link yokki 👍
B
bakeba ⭐ 17y
Sjsroya yeni başladım ama acayip dc yiyorum girmek 1 saatse 1 dk sonra dc alıyorum sebebi ne vede yapılabilecek çözümleri öğrenebilrisem sevinirim 😢

SjSRO nedir? Normal SRO'dan farkı ne?
O
Old School OP ⭐ 19y

SjSRO nedir? Normal SRO'dan farkı ne?

Private server fark fazla ex gelmesi fakat sorunun çözümü orda yok fikri olann
G
Virüs olabilir sjsro programlarında trojen modemi virüslemiş olabilir.Aynı sorun bendede yaşandı 2 gün öyle oldu 3. gün geçti
O
Old School OP ⭐ 19y
Yok arkadaşım virüs taze tazede tarattım temiz herşey benim tahminim media.pk2 veriyor dc alternatif madia pk2 dosyası olan varmı ayda onsuz oynanamıyormu
P
Prisoners ⭐ 18y
Bağlantılarını kontrol et istersen.
O
Old School OP ⭐ 19y
Bağlantılarını kontrol et istersen.

8mbit' e kadar sınırlı hatalrda bazen kesilme oluyor ama her oyuna girdiğime denk gelmeside anormallik olur 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: