Icerige atla
Extraloob

DaRKWaTcH Staj fotoğrafları

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
Sevgili sanal ailem.Kumport firmasında staj gördüğüm sıradaki çektiğim fotoğrafları sizinle paylaşmak istedim..

Sevgilerimle ve saygılarımda Darky...
12 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Avvv iş masasında Extraloob 😎
Special thx to Flexi
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
Avvv iş masasında Extraloob 8)

Stajyer olduğumuz için izin veriyorlar bromance..
G
Guernica ⭐ 18y
çok güzel ya bende istiyorum 😆 kolay gelsin bro işdede extraloob a girmek ayrı bir zevktir herhalde 🍺
eskiler bilir
E
enbakoo ⭐ 17y
kolay gelsin 😉
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wayyy be dark helal olsun stajda exl açık helalin var kuzum tapıyorum sana muahhhh 😘
J
Journalist ⭐ 19y
Güzel,güzel stajer olarak yalnız olmaman çok iyi bendede 2 ünili 1 liseli hatun vardı taşşşş gibiydiler tek erkek stajer bendim her günüm ayrı güzel geçiyordu wahhh ne günlerdi beee summer6: 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Güzel,güzel stajer olarak yalnız olmaman çok iyi bendede 2 ünili 1 liseli hatun vardı taşşşş gibiydiler tek erkek stajer bendim her günüm ayrı güzel geçiyordu wahhh ne günlerdi beee summer6: 😁

spil dağının dili olsa da seni anlatsa 😜
J
Journalist ⭐ 19y

spil dağının dili olsa da seni anlatsa :P

ahh bir olsada neler diyecek kim bilir hakkımda,az eziyet etmedim onada çok çekti benden 😜 makara:
E
eL`dode ⭐ 19y
bizim dershanedeki parmak okuyucu türkçe sesli ve yazılıydı 😄
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
Ya beyler ne zaman konu açsam iki adam apayrı bir konudan muhabbet etmeye başlıyor.Bu çok hoşuma gidiyor yahu 😆
H
hmzsnmz ⭐ 19y

spil dağının dili olsa da seni anlatsa :P

" Hiç unutulur mu spil yılları " 😆 😜
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: