S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #1 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #2 Bende diyodum darkness titanda da çar açtı ama kestirmiyolarmı orda 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #3 Bende diyodum darkness titanda da çar açtı ama kestirmiyolarmı orda :Dkesmeye gitmiyordum reverse kurdum buldum kestim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eLite... ⭐ 17y 17 yil once #4 TebriklerTitan GraL TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HurRicanEmJ ⭐ 19y 17 yil once #5 hadi bakalim haftaya yeni server gelir gene ona gecersin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #6 Tebrikler.54de olmuşsun hemen onuda tebrik edem 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #7 tbrkler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #8 Tebrikler.54de olmuşsun hemen onuda tebrik edem 😆55 lv olduk bile 😎 Bugün ki hedef 56 lv 😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bloodia ⭐ 18y 17 yil once #9 Tebrikler Titanin Exl Gururu 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #10 Tebrikler Titanin Exl Gururu :P😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 17 yil once #11 Ya sox item mi çıktı yoksa banamı öle geliyo 😄Bu arada hayırlı olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy ⭐ 18y 17 yil once #12 tebrıklerr...... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Sherpa_ ⭐ 18y 17 yil once #13 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #14 TebrikLer TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil