Icerige atla
Extraloob

Dark Passage Sihirdar Simgesi Mağazada!

· 12 Yanıt · 3.9K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y

Sezon 3 Türkiye Şampiyonu Dark Passage takımının Sihirdar Simgesi Mağazada! Gamescom’da Dünya Şampiyonası’na kalma mücadelesi verecek tüm takımlarla birlikte Dark Passage da desteğinizi bekliyor.
Amerika ve Avrupa LCS takımları ve International Wildcard Tournament kapsamında Köln’de karşı karşıya gelecek aralarında Dark Passage’ın da olduğu diğer ülke şampiyonlarının tümü, Sihirdar Simgeleri ile Türkiye Sunucusu’nda satışta olacak. Her bir simgeyi 250 RP karşılığında satın alabilir ve takımınıza desteğinizi gösterebilirsiniz.
Ayrıca bu destek sadece maneviyatta kalmıyor. Tüm sunucularda geçerli olan satış boyunca elde edilecek gelir, takımları maddi olarak da güçlendirecek. Seçtiğiniz her simge için elde edilen gelirin %20’si doğrudan o takıma, geri kalanı ise eSpor’un gelişimine gidecek. Örnek olarak Dark Passage’ın göstereceği başarı ile yurtdışındaki sunuculardan da gelecek destek, aynı şekilde artarak takıma katkı sağlayacak.

Desteklediğiniz takımın Sihirdar Simgesi ile Adalet Meydanlarında görüşmek üzere!

12 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bende Fnatic'in ki var, bunu da almayı düşünüyorum. ^^
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Destek için alalım bari 🍿
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Neye destek bu bana da destek olabilirsiniz. 😁
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi

Neyine destek vereceğim arkadaş bok gibi oynuyorlar.
.NET
.NET ⭐ 19y

Dgünüm yaklaştı destekleri bekliyoruz 😄

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi

Dgünüm yaklaştı destekleri bekliyoruz 😄

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

5'i 1 arada hazır tarih ver yeterli 😄
K
Katarina ⭐ 13y
Ayrıca unutmayın ki 250 Rp ücreti dark passageye gidiyor hem esport adamlara hususi maaş bağladı neden destek vereceğim ki 😄

Destek plss
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
%20'si DP kulübüne gidiyor. Geri kalanı Riot'un.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Katarina rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ayrıca unutmayın ki 250 Rp ücreti dark passageye gidiyor hem esport adamlara hususi maaş bağladı neden destek vereceğim ki 😄

Destek plss

İyi veya kötü tr takımı orda o aşamaya kadar geldiler az bişeyde olsa aldık işte.250 rp vererek ne benden bişey eksilir nede onlara çok bir destek gelir %20'si gidiyor zaten ayrıca amblem şeklide güzel duruyor uzun süre kullanırım.
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Oyun başlangıcında 400 rp veriyordu yanlış hatırlamıyorsam ben olsam 3 4 levele kadar paso kasıp bunlardan alırdım dp üyeleri yerinde olsam az ama kolay para. 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ne desteği ya sanki self malzemeleri mi tedarik ediyorlar oyun oynarken. Oynadiklari oyunu beğenip hediye niyetine alacaksaniz o baska..

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: