Damardan Soksan İşlemez 8)

Damardan Soksan İşlemez 8)
Yaşım 12 , Bir bardakla bana nasıl işliyor görseniz 😜 Bide damardan verseler gerisini düşünemiyorum 😆
Yaşım 12 , Bir bardakla bana nasıl işliyor görseniz 😜 Bide damardan verseler gerisini düşünemiyorum 😆
Helal olsun 12 yaşında içmeye başlamış.Artık bütün forum gurur duyabilir seninle kardeş
Helal olsun 12 yaşında içmeye başlamış.Artık bütün forum gurur duyabilir seninle kardeş
Gurur duyunabilecek bişey yaptıysam ne mutlu bana :P
bildim bileli birayla kafa bulanlara şasıyorum zati 😆 😈
keşke bende 2 birayla sarhoş olsam. hiç değilse 5tl verceme misel 15tl vermez olurdum. 2 birada sarhoş olanda aynı sarhoşluğu yaşıyor 10birayla sarhoş olanda. Tek fark lavabo ile oturduğun yer arası dokuduğun yol 🎭
keşke bende 2 birayla sarhoş olsam. hiç değilse 5tl verceme misel 15tl vermez olurdum. 2 birada sarhoş olanda aynı sarhoşluğu yaşıyor 10birayla sarhoş olanda. Tek fark lavabo ile oturduğun yer arası dokuduğun yol 🎭
biradan kafa bulamıyorum ancak dediğin gibi mide bulantısına sebep oluyor,alıyorum bi 70lik Chivas Regal veya Jack Daniels bakıyorum keyfime 😈 😈 😆
Bira derken biz arkadaşlarla birayı vodkalı alırız ve ayriyetten aldığımız vodkayı içine katıp içeriz...
İşte o zaman çarpıyor...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap