Icerige atla
Extraloob

Damardan Soksan İşlemez xD

· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

Damardan Soksan İşlemez 8)
18 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
😜 😆
E
EliteTurk ⭐ 18y

Damardan Soksan İşlemez 8)

Puhaha 😁 😆
S
Serj ⭐ 18y
Yaşım 12 , Bir bardakla bana nasıl işliyor görseniz 😜 Bide damardan verseler gerisini düşünemiyorum 😆
S
sharkxx ⭐ 17y
Yaşım 12 , Bir bardakla bana nasıl işliyor görseniz 😜 Bide damardan verseler gerisini düşünemiyorum 😆

Helal olsun 12 yaşında içmeye başlamış.Artık bütün forum gurur duyabilir seninle kardeş
_

Helal olsun 12 yaşında içmeye başlamış.Artık bütün forum gurur duyabilir seninle kardeş

xD 😜
S
Serj ⭐ 18y

Gurur duyunabilecek bişey yaptıysam ne mutlu bana 😜
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

Gurur duyunabilecek bişey yaptıysam ne mutlu bana :P

Temiz yoldasın önün açık devam et 🍺 😁 😜
S
Serj ⭐ 18y
Yanında aşk acısı meze olduğundada ne güzel içiliyor bi bilseniz 😢
P
PhaetoN ⭐ 18y
bildim bileli birayla kafa bulanlara şasıyorum zati 😆 😈
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

keşke bende 2 birayla sarhoş olsam. hiç değilse 5tl verceme misel 15tl vermez olurdum. 2 birada sarhoş olanda aynı sarhoşluğu yaşıyor 10birayla sarhoş olanda. Tek fark lavabo ile oturduğun yer arası dokuduğun yol 🎭
K
Kobe ⭐ 19y
Bana damardan vodka daha mantıklı geldi. lol
P
PhaetoN ⭐ 18y

keşke bende 2 birayla sarhoş olsam. hiç değilse 5tl verceme misel 15tl vermez olurdum. 2 birada sarhoş olanda aynı sarhoşluğu yaşıyor 10birayla sarhoş olanda. Tek fark lavabo ile oturduğun yer arası dokuduğun yol 🎭

biradan kafa bulamıyorum ancak dediğin gibi mide bulantısına sebep oluyor,alıyorum bi 70lik Chivas Regal veya Jack Daniels bakıyorum keyfime 😈 😈 😆
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

biradan kafa bulamıyorum ancak dediğin gibi mide bulantısına sebep oluyor,alıyorum bi 70lik Chivas Regal veya Jack Daniels bakıyorum keyfime 😈 😈 😆

sen alkolü hayat felsefesi yapmışsın kendine. biz çakır olalım keyfimize bakalım deryalardan deryalara haticelere nurlara akalım sevdasındayız 🍺
G
😁 😁 😜
H
Heisenberg ⭐ 19y
Daha kolay yada daha zor sarhoş olmanın kiloyla ilgisi vardı galiba 90 kiloluk birisiyle 50 kiloluk birisinin aynı miktarla sarhoş olması mantıksız zaten 🙄
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Bira derken biz arkadaşlarla birayı vodkalı alırız ve ayriyetten aldığımız vodkayı içine katıp içeriz...
İşte o zaman çarpıyor...
S
sharkxx ⭐ 17y
Bira derken biz arkadaşlarla birayı vodkalı alırız ve ayriyetten aldığımız vodkayı içine katıp içeriz...
İşte o zaman çarpıyor...

WTF VODKALI BİRA ? TUBORG ?

Vodka'lı satılan bira yoktur dostum.Vodkayla karıştırılan bira vardır.Aynı şarap'la karıştırılan colanın olması gibi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: