R Rhea OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 işte arkadaşlar 4 giant yanyana 4. gözüksün diye f12 ye bastım onu it kesiyor 😄- Resim Silinmiş.ve kestikten sonra expimiz %2 arttı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O ortak01 ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #2 - Resim Silinmiş.buda benden server alps TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S spyland ⭐ 18y 17 yil once #3 görmedim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BangBros ⭐ 18y 17 yil once #4 5 tane görmüştüm niya guard TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F34RL3SS ⭐ 19y 17 yil once #5 @ortak01nickin çok güzelmiş kardeş.horhor (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NoBLe ⭐ 19y 17 yil once #6 uniquelerin yanında spawn ediyolarya 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ortak01 ⭐ 18y 17 yil once #7 @ortak01nickin çok güzelmiş kardeş.horhor (:saol kardes o charı verdım kankama yenı charım CanDeLLa 85 lvl alps TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rhea OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #8 - Resim Silinmiş.buda benden server alpssenden sonra ne oldu orada 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #9 😄 Ne Varki 3-4 giant cıkmıs 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jigsaw ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #10 Tarim Basin`de bug olmuştu Gaia`da tüm moblar gianttı. Normal mob spawn olmuyordu düzeldi 5-10dk. sonra.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #11 Lorda git görürsün Giant 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F10diP| ⭐ 19y 17 yil once #12 üstteki doğru diyor 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A anıl__ ⭐ 18y 17 yil once #13 İlginç Ss ler:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil