Öncelikle merhaba. Sizlerden bir rehber istiyorum. Sanırım birçok arkadaşımızın da aradığı bir rehberdir. Sizden ;
1 Level'den 90 Level'e kadar, hangi leveller arası hangi moblarda kasılmalı ? Sizden bunun listesini istiyorum. Sanırım bir fark etmez yan skill olarak, eğer ediyor ise ayrı ayrı Wizard/Bard ve Wizard/Cleric olarak liste istiyorum. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Daha Once 90'a Kadar Wizard Kasmış Arkadaşlar Bakabilir Mi ?
· 5 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Up 😜
Herzaman en az 3-4 lvl altında kas
Kardesım boyle bı liste bulman zor ama sna soyleyim wızard kasarken en az 5 lwl altında kasmalısın yanlızken çünkü pt canavarları basını cok belaya sokarlar ve cok yatarsın o yuzden en az 5 lwl altında yanında vıgorla kas 👍
Ben nasıl hangi moblarda kastıgımı yazayım size( kısa olması amaçlı 60+ yazıyorum)
60-64 Sonar (Lifesiz+RD)
64-65 Yeti (Lifesiz+RD)
65-67 Edimmu,Shakram itemin vs. müsait değilse 68'e kadar da orada kasabilirsin çok cıkıyor ...
67-70 CAVE Earth Ghost Warrior (Lifesiz+RD)
70-72 Karralarda (Lifesiz+RD)
72- Bone Soldier'lere her skill (Örnek çok kullandıgın skiller :Fire Bolt,Fronzen Spear...) ile tek atana kadar Ghost Eye'lerde (Lifesiz+RD)
73-76 Bone'lerde (Lifesiz+RD)
76-80 Sniperlarda (Lifesiz+RD)
80-85 Wing'lerde (Lifesiz+RD)
FULL İNT isen çok güzel kasarsın charını
Ben kendimden örnek verdim suana kadar rahat kastı 85'deyik daha 😊 gerisine bakıcaz artık...
RD = Recovery Division , Earth Barrier'i de açmıssan oda bayağı işe yaraıyor ...
60-64 Sonar (Lifesiz+RD)
64-65 Yeti (Lifesiz+RD)
65-67 Edimmu,Shakram itemin vs. müsait değilse 68'e kadar da orada kasabilirsin çok cıkıyor ...
67-70 CAVE Earth Ghost Warrior (Lifesiz+RD)
70-72 Karralarda (Lifesiz+RD)
72- Bone Soldier'lere her skill (Örnek çok kullandıgın skiller :Fire Bolt,Fronzen Spear...) ile tek atana kadar Ghost Eye'lerde (Lifesiz+RD)
73-76 Bone'lerde (Lifesiz+RD)
76-80 Sniperlarda (Lifesiz+RD)
80-85 Wing'lerde (Lifesiz+RD)
FULL İNT isen çok güzel kasarsın charını
Ben kendimden örnek verdim suana kadar rahat kastı 85'deyik daha 😊 gerisine bakıcaz artık...
RD = Recovery Division , Earth Barrier'i de açmıssan oda bayağı işe yaraıyor ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
90 Glavie mi 90 Nuker mi 90 Bow mu Hangisi Daha Iyi Yardim P 131 Lv Wizard 15 DG +3 Staff 13 dg Leg set 13 dg Leg acc set Count Daha Detaylı Bilgi İçin 0530 281 20 90 Gitardan Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi? Yardım İstiyorum wizard iyi bilenler bakabilir mi :D 90 lw wizard+cleric fiyatı ne kadar olur