Icerige atla
Extraloob

Daha fazla drop!!

· 10 Yanıt · 980 görüntüleme
S
SleepWalkeR OP ⭐ 19y
Örneğin biz lwl kasıyoruz. eğer tg, uruchi isyutaru veya lord çıkınca item dşme olasılığı artıyormu?
ben dün kasıyordum. 1 saat içinde yaklaşık 1-2 tane weapon ve armor düştü.
sonra lord çıktı. weaponlar, elixir ve som armor düştü. sonra lord kesildi yine drop azaldı. görev itemleri bile daha çabuk düşmeye başlamıştı.
bugün kasarken yine lord çıktı. özellikle baktım, daha fazla item düşecekmi diye. gerçekten arttı droplar. bir tane 17br li +2 blue shield düştü. 1 tane elixir acc. armorlar görev itemleri... bu bir tesadüfmü yoksa böyle birşey varmı?
10 Yanıt
R
RollsRoyce ⭐ 19y
su avrupa eklendigindne beri kimseye dogru dürüst item düşmedi Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Örneğin biz lwl kasıyoruz. eğer tg, uruchi isyutaru veya lord çıkınca item dşme olasılığı artıyormu?
ben dün kasıyordum. 1 saat içinde yaklaşık 1-2 tane weapon ve armor düştü.
sonra lord çıktı. weaponlar, elixir ve som armor düştü. sonra lord kesildi yine drop azaldı. görev itemleri bile daha çabuk düşmeye başlamıştı.
bugün kasarken yine lord çıktı. özellikle baktım, daha fazla item düşecekmi diye. gerçekten arttı droplar. bir tane 17br li +2 blue shield düştü. 1 tane elixir acc. armorlar görev itemleri... bu bir tesadüfmü yoksa böyle birşey varmı?

çok doğru bir tesadüf ayenn doğrudur unique'ler çıkıp kesildikçe daha fazla drop oluyor veya kaliteli drop oluyor nedense Wink
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
bugğn bana 12 tane elixiri wepaon 7 tane elixiri procektor 3 tanede elixiri shield düştü Razz
S
SleepWalkeR OP ⭐ 19y

bugğn bana 12 tane elixiri wepaon 7 tane elixiri procektor 3 tanede elixiri shield düştü Razz

Hayırlı olsun Very Happy
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

Hayırlı olsun Very Happy

hehe saol Cool
S
SleepWalkeR OP ⭐ 19y

Hayırlı olsun Very Happy

hehe saol Cool

ya sen nerede kastın? o kadar elixir.. sabahtan beri kasıomusun Very Happy
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
bunların hepsi 2 saat civarında bi sürede düştü bunwanglarda kasıyorum
B
balrog ⭐ 19y
valla bız niya generallerde 8 li de item paylasımda kasıyoz genelde ne cıkarsa kıme gıderse herkez razı ama genelde hepımız bottayız Very Happy ne cıkdı kımse bılmıyo Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bana hiç bir zaman drop olmadığından bir artış veya azalma söz konusu değil. Doğal şanssızım. Char mı buglı diye bi kaç acc denedim bi günde 5 sos düşüren adamların muhabbetini geçtim herhangi bir item bile düşmüyor. Anca elixir o da çok seyrek ve weapon düşmez.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: