MRB arkadaşlar. en az +7 egpyt nova set ve egpyt nova staff lı bi FF wizz char ne kadar eder tahmini? ayrıca en az 1m sp si olck.... 😗
cvp LÜTFEN !!!
· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
yerimi daral: daral:
????????
A
AlessandraA
⭐ 15y
1 milyar eder heralde.Belki daha fazla
H
HexeNKesseL
⭐ 17y
Doğan SLX Paran varsa alabilrsin
L
LethaLKiss
⭐ 16y
sadece egypt sete 6k silk teklif geldi bu siteden birine (yaklaşl 900tl edior) gerisini sen hesapla 👍
normalde tl ile en az 1500 tl eder ki boyle bi char yapan satarmı bilmem satarsada almak için 2500 vermen gerekirki adamı caydır
ps: char benim olsa 3000 den assa ss bile baktırmam xD
normalde tl ile en az 1500 tl eder ki boyle bi char yapan satarmı bilmem satarsada almak için 2500 vermen gerekirki adamı caydır
makara:
topic'i baştan aşağıya okuyordum anılarını yazacatım lakin sen yazmışsın üstadım 🙏
topic'i baştan aşağıya okuyordum anılarını yazacatım lakin sen yazmışsın üstadım 🙏
estafurullah okan'ım kişilerin su oyunlara sırf ticaret gözüyle bakmaları beni ayar ediyor 5 - 6 yıl emek verip oynuyo insanlar nasıl gidip 300 -500 tl satıyolar charlarını anlamıyorum demekki adam kendi emegine saygı duymuyor başta bu degişirse char fiyatları tavan yapar ki bu yine piyasacıların işine yarar ama en azından onca ugrasın emegi alınmış olur
1000 tl tamam da 3000 tl omq 😄 gerçi haklısınz tabi seti bi kenara koy emek cok fazla.hakettiği fiyattalrdan ucuza gidiyo charlar.ama bu sonuçta oyun ve cok ciddi para veren az bulunur chara.bide sronun değeri düşük knight da arabasıyla takas eden adamlar biliyrm çevrmden 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap