arklar ben msj attıgımda cs sımge nasıl yapıldıgını ogrenmek ıcın atmıstım sımdı ogrendım ve bu bılgıyı sızle paylascam linkler benımdır...
not: (Ç)alıntıdır
http://www.speedyshare.com/166512309.html ilk basta bu dosyayı ındırın... dosya temızdır ısteyen taratsın...
sımdı ıslemlere baslıyoruz
Programı açtıktan sonra aşağıdaki resimde de görmüş olduğunuz üzere 'FİLE' seçeneği altından ' OPEN PİCTURE ' yi seçiyoruz
-Resim Silinmiş.
Daha sonra herhangi bir konumdan resmi seçiyoruz.
-Resim Silinmiş.
Seçtiğimiz bu resmin büyüklüklüğünü ayarlıyoruz.'SİZE ' yazan kısmın 12288 i geçmemesine dikkat edin yoksa hata verir.
-Resim Silinmiş.
' DECAL ' seçeneği altından ' MAKE DECAL ' i seçiyoruz.Çıkan pencerede yapılan logonun nereye kaydedileceğini seçiyoruz ve ' OK ' a tıklıyoruz.
-Resim Silinmiş.
Karşımıza çıkan hatada ' TAMAM ' ı tıklıyoruz.
-Resim Silinmiş.
Resim kaydettiğimiz yere ' pldecal ' olrak kaydediliyor.Siz bunun ismini ' tempdecal ' olarak değiştiriceksiniz. Bundan sonra kaydettiğimiz dosyayı kesip C:\Program Files\Valve\cstrike konumuna yapıştırıyoruz.
Karşımıza gelen değişim uyarısına evet diyoruz ve değiştiriyoruz.
Ve en son olarakta değişen bu dosyaya sağ tıklıyoruz ' özellikler' den ' Salt Okunur ' seçeneğini işaretliyip kaydediyoruz.
ve logomuz hazır... emege saygı...
cs sımge yapma
· 4 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
kusura bakmayın resımler buyuk oldu
güzel olmuş...bende bunu arıyordum ellerine saglık... Wink
güzel olmuş...bende bunu arıyordum ellerine saglık... Wink
np cok yararı oluyo bu arada geyık bolumunde lınkler var avatar vs. yapmak ıcın orda da tasarlarsın ben ole yaptım cok guzel oluyo
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap