dün akşam guıld war yapıcaktık ama malesef şanszılık yüzünden yapamadık ama şöle bi acaip durum vardı o gün biz TURKİYE unıonundaydık ve yrdm istedik fakat kimse gelmedi ne acaip..ve 3-4 aydır hiç sorun yaşamadığımız unıondan atıldık ne acaip değilmi... ve war günü darkBORN TURKİYE ile unıon oluo ne acaip değilmi.. ve bütün serverı toplamış olan bir darkBORN ne acaip değilmi... ve biz warı izlemeye gelicez diyen herkes darkBORN deydi helal olsun TURKİYE guıldine helal olsun böle türklere ama biz öyhinede war yapıcaktık ama şanssızlık helal olsun herculese..
_kahpehayat_ Gladiator_
7x 5x
_CRTiCaL_ _CRTiCaL_
BuNuN HeSaBı SoRuLaCaK...!!!!!
_CRTiCaL_ VS SeRVeR
· 83 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor
83 Yanıt
dün akşam guıld war yapıcaktık ama malesef şanszılık yüzünden yapamadık ama şöle bi acaip durum vardı o gün biz TURKİYE unıonundaydık ve yrdm istedik fakat kimse gelmedi ne acaip..ve 3-4 aydır hiç sorun yaşamadığımız unıondan atıldık ne acaip değilmi... ve war günü darkBORN TURKİYE ile unıon oluo ne acaip değilmi.. ve bütün serverı toplamış olan bir darkBORN ne acaip değilmi... ve biz warı izlemeye gelicez diyen herkes darkBORN deydi helal olsun TURKİYE guıldine helal olsun böle türklere ama biz öyhinede war yapıcaktık ama şanssızlık helal olsun herculese..
baksanıza sizin deyiminizle ufacık olan_CRTiCaL_ guıldi size nasıl telaş nasıl stres nasıl kadro toplatmış helal olsun _CRTiCaL_ e ...
_kahpehayat_ Gladiator_
7x 5x
_CRTiCaL_ _CRTiCaL_
BuNuN HeSaBı SoRuLaCaK...!!!!!
o zmn neymiş darkBORN4EVER Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
o zmn neymiş darkBORN4EVER Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
sus len ezik sen git babn gelsin
ben belki ezigim ama darkBORN neymiş anladınız galiba artık demi Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ben belki ezigim ama darkBORN neymiş anladınız galiba artık demi Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
SNN BU UFAK BEYNİN LE YUKARIDAKİ YAZDIĞINM ŞEYLERİ ANLIYACAĞINI beklemiodum zaten ezük git bi rehber bul anlatsın sana evlat!!
SNN BU UFAK BEYNİN LE YUKARIDAKİ YAZDIĞINM ŞEYLERİ ANLIYACAĞINI beklemiodum zaten ezük git bi rehber bul anlatsın sana evlat!!
lem asalak darkBORN diyon biz nereliyiz darkBORN laf atarsan kim konuşcak darkBORN lular asıl sen bunu O UFACICIK beynine sok :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! :?!!!
lem asalak darkBORN diyon biz nereliyiz darkBORN laf atarsan kim konuşcak darkBORN lular asıl sen bunu O UFACICIK beynine sok :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! :?!!!
darkbornlu olduğunu biliorum androit zaten anlamını beklemiorum snn durumun wahim Twisted Evil
anlamını bilseydin darkBORN u wara davet etmezdin azuhahahaha :?!!! :?!!! :?!!!
işthe böle androit ve embesil darkBORN lü tipi ben diorum ankara o dio g.. karaa yorum sizin
işthe böle androit ve embesil darkBORN lü tipi ben diorum ankara o dio g.. karaa yorum sizin
walla o lafı kimin dedigi belli deil
hee bide senle konuşarak sadece mesaj sayımı artıra biliyorum extraokk extraokk
_
_Gladiator_
⭐ 19y
4EVER _CRiTiCaL_
name:Gladiator_
buıld:Glavie/Fire
LvL:5x
4EVER _CRiTiCaL_
bana ezik diyipte benden ezik olanları neden guıldıne alıyosun Question Question Question
_
_Gladiator_
⭐ 19y
kardeşimin ddigi gibi
BUNUN HESABI SORULACAKK....!!!!!
Guıld:_CRiTiCaL_
kardeşimin ddigi gibi
lafım sana deil bana ezik diyene!!!!!!!!!!!!!!
aferin !!! SUSMAK EN BÜYÜK ERDEMDİR SİZDE BUNU BAŞARIYOSUNUZ
:?!!! :?!!! :?!!! :?!!! :?!!!
aferin !!! SUSMAK EN BÜYÜK ERDEMDİR SİZDE BUNU BAŞARIYOSUNUZ
seni ciddiye bile almıorum sen git baban gelsin ddm yha sen gitde şimdi dedn gelsin Nooß
_
___CrAzY___
⭐ 19y
koçum mustiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Laf ı ii koymus heaaaaaa !!!!!!!!
Muahahahha
Mr. Green Mr. Green
Muahahahha
Mr. Green Mr. Green
koçum mustiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Muahahahha
Mr. Green Mr. Green
dikkat et sana biri bişi koyarsa altından kalkamazsın..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap