Icerige atla
Extraloob

Crayz item...

· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme
W
WallShout OP ⭐ 18y
Arkadaşlar daha önce böle stat göreniniz varmı ve üst üste 4 kez aynı gün düştü öteki 2 side aynı item aynı stata sahip başka charda die koyamadım resim ikisinin resimini paylaşıyorum sizlerle artık ne derseniz böle iteme ^^

11 Yanıt
A
Alexandria geldiğinden beri full lucy'li immortallı item çok düşmeye başladı ^^
W
WallShout OP ⭐ 18y
Bu bana düşen itemlerin Statlarına bakarsanız phy%100 mag%100 fake felan deyildir inanmıyan arkdaşlar varsa sparta serverına geldiklerinde gösterebilirim ve resimden hariç 2 item daha var onların phy%100 mag%100 dür o ikiside 1 Lv neackledir.
A
Bu bana düşen itemlerin Statlarına bakarsanız phy%100 mag%100 fake felan deyildir inanmıyan arkdaşlar varsa sparta serverına geldiklerinde gösterebilirim ve resimden hariç 2 item daha var onların phy%100 mag%100 dür o ikiside 1 Lv neackledir.

aa ben onlara dikkat etmedim acayip item 😱
W
WallShout OP ⭐ 18y

aa ben onlara dikkat etmedim acayip item 8O

daha aynı itemden 2 tane daha var ayrı charda oldugundan koyamadım dc yedi ötekisi ^^
A
Joymax'ın Sana hediyesi Güle güle kullan ^^
A
Addicted ⭐ 19y
Bundan banada düşmüştür aynı item aynı özellikler bluelarına kadar aynı 😄 ^^
V
Sadece ezikken düsüyor bole item
C
Cryolite ⭐ 19y
lvl 1 accessoryler zaten 100% ^^

ne accessory düşürürsen düşür 100% statlarla düşecektir 1 degree'de 😁
W
WallShout OP ⭐ 18y
ya ölesine açmıştım o charı zaman geçsin die kasıyordum yoksa o düşenleri kullanıcagımdan deyil ama öle itemde düşünce koyiyim dedim Ss =)
W
Wyndra ⭐ 19y
lvl 1 accessoryler zaten 100% ^^

ne accessory düşürürsen düşür 100% statlarla düşecektir 1 degree'de 😁

benm bildigim sadece kolyede boyle..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: