Lenneth OP ⭐ 19y 12 yil once #1 https://www.facebook.com/photo.php?v=60 ... =2&theaterBu adamın her şarkısında Ray Marifalitiko olmak zorunda mı ? 😁 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B burakkbjk ⭐ 18y 12 yil once #2 Contra !! <3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Ufck ⭐ 16y 12 yil once #3 Netin hayırlı olsun dahfadh 😄 [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche ⭐ 17y 12 yil once #4 bi süre sonra bu adamın sesi çok can sıkmaya başlamıyo mu ya bir kere dinleyip bırakıyorum ben hep sakinolsampiyon: beatleri süper 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 12 yil once #5 @MinoBeatleri cidden çok sağlam ve farklı, ayrıca ben sıkılmıyorum 😁 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil