Bir sürü site gezdim, Extraloop'u hatim ettim, yapanlara sordum ama genede çözemedim.

Sbot en güncel sürümünü indirdim, Önce RAR'dan çıkarıp BOT-1, sonra 2. kez RAR'dan çıkarıp BOT-2 isimli klasöre attım, yani 2 tane ayrı temiz Sbot klasörü oluşturdum.

Sadece loginden Limit all bot instances to max. 2 concurrent game logins yaptım ve Silkroad klasörünü seçtim.

Sonra hiç bir ayara dokunamadan sadece botun kullanıcı adı ve parola girip Start Game diyorum, sonrada Client'ten 1. çarın bilgilerini giriyorum.

1. çar login olmayı denerken 2. Sbot klasöründeki Sbot'u çalıştırıyorum ve 2. çar için login deniyorum.

2 çarda oyuna giriyor fakat 2 - 3 dakika içinde oyundan atıyor. Daha karakter oluşturmadan 1 tanesi bu hatayı vererek kapanıyor. Hatta diğeri de bazen aynı anda bazen 2- 3 dakika sonra bu hatayı vererek kapanıyor.

Extraloop'ta bununla ilgili en az 50+ konu var, bazısı çözülmüş ama cevaplar tam anlaşılmamış veya çözümü yazmamışlar, bazısı çözülmemiş.

Bu işlemleri yaparken ana çarım bilgisayarımda hep açık, login denemiyor, Premiumlu kasılıyor.

Ekran kartım son sürüm güncel.
Bilgisayar özelliklerim i7 + GTX 1050.
Bilgisayar yazılımı Windows 10.
DEP'ten Sbot ve Silkroad Client ayarları yapıldı.
Başka bilgisayardan denendi.
Modem resetlendi.
Bilgisayar restart atıldı, format atıldı.