Icerige atla
Extraloob

Coming Soon ^^

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
dayımın(E.D) ve arkadaşlarımın oyuna dönmesiyle oyun benim için zevkli hale geldi.Bu zevki biraz daha attırmak için yeni bişeyler yapayım dedim.Bunlar ilk çalışmaların sonuçlarıdır.Arkadaşlarımla birlikte ben de geliyorum.Bekle bizi Pluto 😜

ps:3 gün sonra sizle bir serüvenin ana hatlarını paylaşacağım.O da benim oyundaki geleceğimin bir parçası olacak
ps2:millet egypt silah alıyor sen bununla uğraşıyorsun diyenler olacaktır.Onun da zamanı gelecek hiç merak etmeyin. cool2:
12 Yanıt
H
HeroMaster ⭐ 17y
hayırlı olsun
C
cLonny ⭐ 18y
dayımın(E.D) ve arkadaşlarımın oyuna dönmesiyle oyun benim için zevkli hale geldi.Bu zevki biraz daha attırmak için yeni bişeyler yapayım dedim.Bunlar ilk çalışmaların sonuçlarıdır.Arkadaşlarımla birlikte ben de geliyorum.Bekle bizi Pluto 😜

ps:3 gün sonra sizle bir serüvenin ana hatlarını paylaşacağım.O da benim oyundaki geleceğimin bir parçası olacak
ps2:millet egypt silah alıyor sen bununla uğraşıyorsun diyenler olacaktır.Onun da zamanı gelecek hiç merak etmeyin. cool2:

Helal yeğen 😄 alex e bir geçelim hele o zaman alchemy show başlayacak 😁
ps : senin staffı bi elime dolamam lazım 😈 😁 😜
C
Ekibini toplamış , gümbür gümbür geliyorsun makara:
Başarılar 👴
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
güzel yorumlara teşekkürler
@ErdiDemiral
elinden öper makara:
D
duzceli81 ⭐ 17y
yürü be haci kim tutar sizi 😄 ™
F
feverakin ⭐ 19y
Heyt bea Ramoth la Sardion a bak sen peh peh peh 😄
F
feverakin ⭐ 19y
Memo 2. pt ninde ss lerini koymalısın bence bu kadarla sınırlı kalmadıgımızı görmeli millet bence 😜
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Memo 2. pt ninde ss lerini koymalısın bence bu kadarla sınırlı kalmadıgımızı görmeli millet bence :P

onu Erdi'den bekliyoz hacı,yakında güncelleme gelir o konuya da 🤤
C
cLonny ⭐ 18y
Memo 2. pt ninde ss lerini koymalısın bence bu kadarla sınırlı kalmadıgımızı görmeli millet bence :P

onu Erdi'den bekliyoz hacı,yakında güncelleme gelir o konuya da 🤤

çok ısrar ettiniz hadi güncelleyem 😜
B
ByAti ⭐ 16y
Bi başladın Tam Başladin Merakla Bekliyoruz 😈
F
feverakin ⭐ 19y
Bir Sro-Sannin daha tekrar dönüyor demekki :-)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: