Icerige atla
Extraloob

Darkeden Online Coming Soon By Joymax

· 16 Yanıt · 2.3K görüntüleme
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
http://www.joymax.com/darkeden/

Yakında çıkacakmış çok mrk ettim Very Happy kesin sro tecrübesiyle yapılan bir oyun olcak ve süper olacağına inanıyorum...
16 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bakalım nasıl olcak..
D
Dampyre ⭐ 19y
inşallah güzel orjinal bi şey olur ...
T
Torquel ⭐ 19y
Bu 2000lerden kalma bi oyun yenilenio.Horror turu vampirli fln.Skill olayı sro gibi olursa kesin dalın.Lwl sınırı eskiden 100du galiba
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
sro ya benzicek gibi görünüo bunu oynarım ben ilerde Very Happy
B
BøBa ⭐ 19y
Çok güsel bir şey çıkartıcaklarını düşünüyorm nedense popcorn
O
OreNeN ⭐ 19y
Arkadaşlar sslerini gördüm çok kötü bir oyun knighttan bile kötü grafikleri Confused Confused
O
OreNeN ⭐ 19y
işte bir ss

Bu arada bu resim eski versiyonundan, yesini bilmem Twisted Evil Twisted Evil
N
Nebula ⭐ 19y
O zamanların grafik kalitesini göz önüne alırsak o zaman göre iyi.

Şimdi yenilecek olanı ie güzel olur diye düşünüyorum.Skiller SRO gibi olacaksa dalarım ben.
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
ama knight ın grafikleri kötü olmasına rağmen çok sarıyodu oyun ben şahsen bi online oyunda grafikleri ön planda tutmam
E
ebri ⭐ 19y
grafik olmadan oyun oynanmazki KO igrenc bu yuzden ne wurdugun belli diil Evil or Very Mad
sroda oylemi yatırı batırı , soul spearı vs... Twisted Evil
we bu oyunun o ssdeki eski hali harbi igrencmiş tek cumle ==> hc bisy cozemedim icinden! bi sagda vigor drop yazdı Twisted Evil joymax en sevdigi sey demek vigor Razz
M
oyun baya eski maddi nedenlerden kapanmıstı joymax aldı dün acılması gerekiod acıldımı ilmiorum. süper eylenceli bi oyun vampirler lvl kasıo insanlar skill kasıyo.

en son mesajda grafik olamdan oyun oynanmaz demisin diablo kac senedir var ve hala oynanıyo bu tür oyunlarda grafik önemli deil bence eylence olsun yeter .
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

oyun baya eski maddi nedenlerden kapanmıstı joymax aldı dün acılması gerekiod acıldımı ilmiorum. süper eylenceli bi oyun vampirler lvl kasıo insanlar skill kasıyo.

en son mesajda grafik olamdan oyun oynanmaz demisin diablo kac senedir var ve hala oynanıyo bu tür oyunlarda grafik önemli deil bence eylence olsun yeter .

evet knightdaki combo yeter benim bi char var ark onla harikalar yaratıo ama ben pek alışkın deilim combo ya Very Happy silkroad a alıştım combo ya paslanmışım Very Happy
T
Torquel ⭐ 19y
dee mali guclukten degil biri oyunu cok pis hacklemisti.
L
Lagroad ⭐ 19y
bbence dandik bbişe olucak sro4ever
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

dee mali guclukten degil biri oyunu cok pis hacklemisti.

elimden gelse bnde sro yu hacklerdim ama fuzuli işler Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: