Icerige atla
Extraloob

Cokmu Sanslıyım ney :)

· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Arkadaslar hemen anlatım:) 80 tane elix wpn vardı.. basıyorum basıyorum +3 oluyor +4 olmuyor deli oluyorum bende en sonunda söve söve bastım baktım direk +6 😲 (1.Resimde Görceksiniz ) sonra arkadaslara söledim ıcımde bı sevınc olustu +7 denım denım denımmı dıye ısrar ettım onlarda bas ama ben karısmam dediler bastım yandı 😞 (2.Resimde goreceksiniz ).Sonra söve söve tekrar bastım yine tak diye +6 oldu cok mutluyuuuum 😄

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Ps : Sevincten resimleri zamaninda almayi unuttum 😄
18 Yanıt
D
Decoy ⭐ 18y
tebrikler yemede yanında yat 3 level 😆
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Tesekkurler sorma +7 denemek istiyorum aesiz cok kararsız kaldım 😄 su 104-8lerın gelme durumuna baglı walla
D
Decoy ⭐ 18y
sp zaten can yakıyor 😱 +7yide pre plusla denersin salı checkten sonra daha yüksek oluyormuş sanırım basma oranı hiç rastlamadım gerçi 😁
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Pre Plus arkadas alcaktı onun charına girip denerim ama lucky dresste lazım bakcaz artık bişe yapacaz 😄

Ps : Sp icin saol yetmıcek dıye kastım 2m ama dusundugumden az gıttı sımdıye dek :/
D
Decoy ⭐ 18y
fazla spden zarar gelmez daha bu charın 120e kadar yolu var sen sp kasmaya devam et hatta
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Yok fazlasında gozum yok 106 FF lesin yeter yeterınce farm yaptım bazı seylerı uzun sure yapmayı sewmem ^^
W
WildKing ⭐ 19y
tebriklerr , bi daha zorlama derim ^^
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Tesekkurler ama taktım kafaya 😜
R
Rochas ⭐ 16y
+7 yapmalısın 🤝
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
+7 yapmalısın 🤝

Evet evet evet evet 🤤 🤤
N
Niobe ⭐ 17y
Luck basarak dene 2 sinede +7 birisi geçer büyük ihtimal..
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
2 Tane yokki btane var 😊 +6 bastım sonra gaza geldim +7 bastım fail oldu sonra yine +6 oldu 😄
_
Hayırlı olsun 😄 bencede adv siz 7bas derim ..

Ps : Sp harbiden süpermiş 😊
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Bende öle diyorum 😊

Tesekkurler
V
Viski ⭐ 18y
Pre Plus arkadas alcaktı onun charına girip denerim ama lucky dresste lazım bakcaz artık bişe yapacaz 😄

Ps : Sp icin saol yetmıcek dıye kastım 2m ama dusundugumden az gıttı sımdıye dek :/

Zaten O LvL E kadar bişey gitmez 100+ Ol her skile 20k 20k uplatıcan 😊

P.s :TebrikLer..
E
exotic ⭐ 18y
Çok şanslısın.
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
@Viski

Gorucez kardesım valla yapcaz bişeler 😄

@exotic

Saol 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.