Arkadaslar hemen anlatım:) 80 tane elix wpn vardı.. basıyorum basıyorum +3 oluyor +4 olmuyor deli oluyorum bende en sonunda söve söve bastım baktım direk +6 😲 (1.Resimde Görceksiniz ) sonra arkadaslara söledim ıcımde bı sevınc olustu +7 denım denım denımmı dıye ısrar ettım onlarda bas ama ben karısmam dediler bastım yandı 😞 (2.Resimde goreceksiniz ).Sonra söve söve tekrar bastım yine tak diye +6 oldu cok mutluyuuuum 😄
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ps : Sevincten resimleri zamaninda almayi unuttum 😄
Cokmu Sanslıyım ney :)
· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
tebrikler yemede yanında yat 3 level 😆
Tesekkurler sorma +7 denemek istiyorum aesiz cok kararsız kaldım 😄 su 104-8lerın gelme durumuna baglı walla
sp zaten can yakıyor 😱 +7yide pre plusla denersin salı checkten sonra daha yüksek oluyormuş sanırım basma oranı hiç rastlamadım gerçi 😁
Pre Plus arkadas alcaktı onun charına girip denerim ama lucky dresste lazım bakcaz artık bişe yapacaz 😄
Ps : Sp icin saol yetmıcek dıye kastım 2m ama dusundugumden az gıttı sımdıye dek :/
Ps : Sp icin saol yetmıcek dıye kastım 2m ama dusundugumden az gıttı sımdıye dek :/
fazla spden zarar gelmez daha bu charın 120e kadar yolu var sen sp kasmaya devam et hatta
Yok fazlasında gozum yok 106 FF lesin yeter yeterınce farm yaptım bazı seylerı uzun sure yapmayı sewmem ^^
tebriklerr , bi daha zorlama derim ^^
Tesekkurler ama taktım kafaya 😜
+7 yapmalısın 🤝
+7 yapmalısın 🤝
Evet evet evet evet 🤤 🤤
Luck basarak dene 2 sinede +7 birisi geçer büyük ihtimal..
2 Tane yokki btane var 😊 +6 bastım sonra gaza geldim +7 bastım fail oldu sonra yine +6 oldu 😄
_
_SilverLine_
⭐ 17y
Hayırlı olsun 😄 bencede adv siz 7bas derim ..
Ps : Sp harbiden süpermiş 😊
Ps : Sp harbiden süpermiş 😊
Bende öle diyorum 😊
Tesekkurler
Tesekkurler
Pre Plus arkadas alcaktı onun charına girip denerim ama lucky dresste lazım bakcaz artık bişe yapacaz 😄
Zaten O LvL E kadar bişey gitmez 100+ Ol her skile 20k 20k uplatıcan 😊
P.s :TebrikLer..
Çok şanslısın.
@Viski
Gorucez kardesım valla yapcaz bişeler 😄
@exotic
Saol 😊
Gorucez kardesım valla yapcaz bişeler 😄
@exotic
Saol 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap