Icerige atla
Extraloob

Çoklu Char Açma

· 9 Replies · 2.1K views
G
gry1903 OP ⭐ 18y
Sbot ile 1 den fazla kaç pc ile kaç char a girebiliriz?(IP ler farklı)

En fazla kaç char açabiliriz? Farklı pc lerde şukadar tek pc de şukadar açabilirsin deye belirtirseniz sevinirim. 😉

Şimdiden teşekkürler.
9 Replies
O
oGReGo ⭐ 19y
En Fazla 2 pcden istediğin kadar char açabilirsin
M
McCappy ⭐ 18y
Sbot ile 1 den fazla kaç pc ile kaç char a girebiliriz?(IP ler farklı)

En fazla kaç char açabiliriz? Farklı pc lerde şukadar tek pc de şukadar açabilirsin deye belirtirseniz sevinirim. 😉

Şimdiden teşekkürler.

TopLam 2 ayrı pc den bota bağlanabilirsin.Kendi Bilgisayarındada Pc nin kaldırabildiği kadar client açabilirsin 😉
G
gry1903 OP ⭐ 18y
eminsinizdimi arkadaşlar daha ID alanı 2 gün oldu blok lanmasın çünkü bi ara blok landı diye konular felan açılmıştı. o yüzden soruyorum.

cevap yazan arkadaşlar saolun yardımlarınız için.
A
Absence ⭐ 19y
eminsinizdimi arkadaşlar daha ID alanı 2 gün oldu blok lanmasın çünkü bi ara blok landı diye konular felan açılmıştı. o yüzden soruyorum.

TopLam 2 ayrı pc den bota bağlanabilirsin.Kendi Bilgisayarındada Pc nin kaldırabildiği kadar client açabilirsin ;)
M
McCappy ⭐ 18y

eet eminim son kararım 😜
C
Bu Sbot tun ayrı bir özelliği ama sanmıyorum blok olacağını.
R
rephles ⭐ 18y

TopLam 2 ayrı pc den bota bağlanabilirsin.Kendi Bilgisayarındada Pc nin kaldırabildiği kadar client açabilirsin ;)

bu yonu ile öne çıkıyor saten..
G
gry1903 OP ⭐ 18y
Teşekkürler arkadaşlar...

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: