Icerige atla
Extraloob

Çok mu fazla ?

· 19 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
BF3Hastasiadam OP ⭐ 15y
Arkadaşlar laptopu alalı 2 ay fln oldu şimdilik memnunum ama sanki biraz fazla ısınıyor gibi
CoD MW2 Oynarken sıcaklık bu :

Resmi çekerken biraz geç kalmışım CPU sıcaklığı ortalama 90 dereceye çıkıyor.

Sogutucum

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-939-000120-logitech-cooling-pad-n100/productdetails.aspx?I_ID=40631

Fazlamı ısınıyor ? Yeni bir sogutucumu almalıyım ?

PS : 2 Saatlik Crysis 2 ardından ısı 95 dereceye kadar cıktı surprised1

Şimdiden herkese teşekkürler nese:
19 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
MAkınen nefes alamıyor. cok fazla dayanmaz bu şekilde.
B
BF3Hastasiadam OP ⭐ 15y
MAkınen nefes alamıyor. cok fazla dayanmaz bu şekilde.

Korkum o öneri ? 🤔
B
boolartxe ⭐ 18y
laptop sogutucusu al

ama yinede kaldıramıyacağı oyunları oynamayın.sonuçta kocaman kasayı küçük bi yere sığdırıyolar.ısınması normaldir.

edit:zaten sogutucun varmış.sogutucu olmasına rağmen bence yinede baya sıcak bileşenler
I
laptop yazısını görmedim bu yorumu yazmadım farzet 😁
B
BF3Hastasiadam OP ⭐ 15y
laptop sogutucusu al

ama yinede kaldıramıyacağı oyunları oynamayın.sonuçta kocaman kasayı küçük bi yere sığdırıyolar.ısınması normaldir.

8 GB Ram - i7 - HD6770 1GB ekran kartı . Kaldıramayacagı oyun ?
G
Granad4 ⭐ 19y
3,000 tl cihaz hiç zaman kaybetme servisine başvur
B
BF3Hastasiadam OP ⭐ 15y
3,000 tl cihaz hiç zaman kaybetme servisine başvur

Diyosun ? 🤔
H
hanry006 ⭐ 16y
servis in makıneyyı acsın fanların tam olarak calısıp calısmadııgnı kontrol etsın vede temızlıgını yapsın.

not : sogutucu yokken bıle bu kadar ısınmaması gerekir. en azından 4-5 saatlık asırı yuklu bır kulanım olmadan
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Normal sayılır aslında laptop için , fazla açık tutmazsan oyunları bir sorun olacağını zannetmiyorum.Zaten en fazla reset atacaktır .Bunun yanı sıra , masaüstündeki i7'lerin bir çoğu overclock yapılmış haliyle geliyor.Gigabyte kullanıyorsan turbo boost programını yükleyip seviyesini düşürebilirsin.
B
BF3Hastasiadam OP ⭐ 15y
servis in makıneyyı acsın fanların tam olarak calısıp calısmadııgnı kontrol etsın vede temızlıgını yapsın.

not : sogutucu yokken bıle bu kadar ısınmaması gerekir. en azından 4-5 saatlık asırı yuklu bır kulanım olmadan

PC yeni açılmışken 5 dakikalık oynamayla bu hale geliyor.
J
Jaysean ⭐ 18y
bence normal bende i3 işlemci var diğer özellikler aynı 60 dereceyi geçmiyor en yüksek sıcaklık.zaten belirli sıcaklıktan sonra güvenlik olarak makine kapanır yada reset atar.
O
OguzzzZz ⭐ 15y
aynı sorunu yaşadım laptopumda. artık kucağıma alınca bacaklarımı yakıyordu o derece yani. soğutucu falan filan idare ediyoruz derken normalde 15 sro aynı anda açınca tık etmiyen laptop açalı 5 dk olmuş faceden video izliyorum turboya alıyor yanmaya başlıyor 😁

çözüm: ya soğutucun işe yaramıyor yada fanın çıkışını tozlar kapatıyor ve bütün sıcak hava tekrar laptopun içine gidiyor. servise ver 5 dk lık işi var. elini bi tut bakıyım fanın çıkışına üffff yapıyormu 😁 😁
E
E0N ⭐ 19y
bu kadar ısınmaması lazım bendede var laptop i7 8gb ram 3gb ekran kartı 8 tane char + bfbc2 oynadıgımı bilirim bu kadar ısınmıyordu o zaman bile + sogutucu kullanmıyorum laptop 7/24 acıık
X
xlorxlarge ⭐ 18y
marka caspermı?
ps:benim i5 işlemci var %100 kullanımda bile gpu 92yi cpu 67yi geçmiyor ne olursa olsn
B
BF3Hastasiadam OP ⭐ 15y
HP DV6 . Kucakta tutarken sorun yok fan cıkısları yanlarda yanlara üflüyo. Zaten sogutucuda varda ben pek bi işe yaradıgını düşünmüyorm bu sogutucunun.
B
BF3Hastasiadam OP ⭐ 15y
2 Saatlik Crysis 2 nin ardından sıcaklık 95 dereceye kadar cıktı . surprised1 . Fan cıkısında et kızartıcam yakında
I
aynı sorunu yaşadım laptopumda. artık kucağıma alınca bacaklarımı yakıyordu o derece yani. soğutucu falan filan idare ediyoruz derken normalde 15 sro aynı anda açınca tık etmiyen laptop açalı 5 dk olmuş faceden video izliyorum turboya alıyor yanmaya başlıyor 😁

çözüm: ya soğutucun işe yaramıyor yada fanın çıkışını tozlar kapatıyor ve bütün sıcak hava tekrar laptopun içine gidiyor. servise ver 5 dk lık işi var. elini bi tut bakıyım fanın çıkışına üffff yapıyormu 😁 😁

2 tane cooler koy 😁
I
fanın ayaklarından biri kırılmış olabilir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: