Ya Ben AgBot Kullanğımdan beri oyuna normal giremiyorum. İlla NuConnector yada SrProxy i çalıştırmam lazım. eğer çalıştrmadan girmeyi denersem undergoing veriyor. çalıştırıp girersem de clientless ı açamıyorum. deli olucam ne olur bilen birisi yardım etsin lütfenn 😢 😳
Çok Fazla Acill !!
· 11 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
MediaPatcher.exe yi çaılştırıp gelen uyarılara evet diyeceksin
MediaPatcher.exe yi çaılştırıp gelen uyarılara evet diyeceksin
olmadı hatta sildim baştan yükledim. update bile yapmadı. anca nuconnector u açtım öyle yaptı. 😞
ama bnm D'de ki silkroad un içinde medipacher yüklü onu da mı silmem lasım
allah kahretsin D deki de silinmiş ve update yapmıoo
Sİlmeye gerek yok sadece pasifleştirsen yeter
arkadaşım olmuyor. nuconnector olmadan sro ya girmior deli olcammmmm :'(
ohh yaptım beaa ohhhh.
konu kilit pls
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
O kadar kolay değil saçma sapan konu açıp kilit pls diye kesip atamazsınız bu milletin haklarına saygısızlık ben sizi tanımıyorum diye küfür eder gibi bişey oluyor.İnsanların hakkını çiğnemekte forumumuzda yasak.
Çevre kirliliğini hiç saymıyorum bile .Bunu böyle yapacağına pm atabilirdin oda olmadı kocaman sabit topic var onudamı görmedin.
viewtopic.php?f=53&t=12388
İnsanlara karşı biraz daha saygılı olun saçma konular açıp çok basit bir şekilde halledince KİLİT PLS diye kestirip atma hakkı kimsenin yoktur.
Çevre kirliliğini hiç saymıyorum bile .Bunu böyle yapacağına pm atabilirdin oda olmadı kocaman sabit topic var onudamı görmedin.
İnsanlara karşı biraz daha saygılı olun saçma konular açıp çok basit bir şekilde halledince KİLİT PLS diye kestirip atma hakkı kimsenin yoktur.
O kadar kolay değil saçma sapan konu açıp kilit pls diye kesip atamazsınız bu milletin haklarına saygısızlık ben sizi tanımıyorum diye küfür eder gibi bişey oluyor.İnsanların hakkını çiğnemekte forumumuzda yasak.
xlawa katılıyorum en azından bi agbot bölümünü gez ❗
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap