Icerige atla
Extraloob

Çok Film Hareketlere Gitmeyin .

· 20 Yanıt · 2.5K görüntüleme
U
Ultioxen OP ⭐ 16y
Ben bugun kız arkadasımla gittim Gercekten üzüldüm Film boyunca en fazla 5 kere gülmüşümdür oda gülmek değil sırıtmak . Paranıza yazık Gercekten Vede Eyvah eyvah BU Filmi mutlaka izleyin 😘
20 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
Ben fragmanını izledim bana çok komik geldi. Sen nasıl gülemedin anlamadım 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ben bugun kız arkadasımla gittim Gercekten üzüldüm Film boyunca en fazla 5 kere gülmüşümdür oda gülmek değil sırıtmak . Paranıza yazık Gercekten Vede Eyvah eyvah BU Filmi mutlaka izleyin 😘

çghb ekibinden ne olur ki neşeli hayat bir bu iki berbatlar.
M
Metover ⭐ 18y

Aynısını ben şimdi yazıyodum neşeli hayat kadar kötü bi film beklemezdim bu filmede giderken teredüt ediceğim kesin ...
A
Avenger ⭐ 18y
Neşeli Hayat gibiyse 5 kere bile fazla...
V
volkanka ⭐ 17y
Eyvah Eyvah dan şaşmayın gençler.
U
Ultioxen OP ⭐ 16y
Film'in yapımı çok güzel geçişleri Efektleri ama konusu skeçlerden oluşuyor Vede Güldürmüyoor 😞
.NET
.NET ⭐ 19y
Kız arkadaşım anne ve babasıyla gitti geçen gün ve komikti birliktede gidelim dedi 🙄
[F New]Solo Gitarist
M
Biz eyvah eyvaha gidicez hihihi ❤️
S
shneZee ⭐ 18y

kesinlikle doğru tercih 🤝
.NET
.NET ⭐ 19y

kesinlikle doğru tercih 🤝

Valla brocanlar benim tercih seçeneğim olmadı pek 😁
[F New]Solo Gitarist
U
Ultioxen OP ⭐ 16y
Eyvah ayvaha Gidin onu tercih Ederim 1 Dakika Aralıksız gülüyorsunuz 😁
S
SnowFlake ⭐ 18y
Hacı şu Türkçe'ni acil geliştir alerjim var böyle Türkçe kullanımına makara:

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip 9 farklı sinema türünü bir araya getirdik diyorlar bunun adı zaten skeçleri bir araya getirmek kimi kandırıyorlar makara: Pazar akşamları yayınladıkları bölümlerden birini dışarda çekip sinemada yayınlııyorlar işte tek fark bu, fark denirse... İlk sezondan sonra bitirmeleri gerekiyordu kastıkça kaliteleri düştü bir de üstüne sinemayı zorluyorlar çok gereksiz.
Fragmana inanmamak lazım bütün espirileri toplamışlardır kesin yine, merak ediyorum ama sinemada vakit kaybedeceğime pcde izler 10 dk sonra hayatıma devam ederim 🍿
H
hohocanim ⭐ 17y
arkadaşlar filme gittim ve film süper gitmeden bazıların laflarına inanıp gitmemezlik yapmayın saçma saçma konu açılıo
L
LadyBow ⭐ 18y
O senin şahsi düşünce böyle yapıp milleti engelleme
F
bu filmi bilmem ama neşeli hayat berbat ötesiydi
A
ALpique ⭐ 17y
Eyvah Eyvah'a ne güldüm arkadaş 😊 gidin kesinlkle her sahnesinde yerlere yatarsınz 😄 bi tane boş sahne yok yahu 😄
N
northstar1 ⭐ 19y

Aynısını ben şimdi yazıyodum neşeli hayat kadar kötü bi film beklemezdim bu filmede giderken teredüt ediceğim kesin ...

haklısınız berbatlar cok havalandılar
T
Tequilla ⭐ 17y
Çok haklısın kardeşim bunedir böyle ya yuzumde bıkere gülümseme olmadı filimdyken başıma ağrılar girdi 😊
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Eyvah eyvahı izleyemedim ya daral:
Ps:Çok filim hareketler bunlar benim gayet hoşuma gitti 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: