Arkadaşlar Bana Hayatınızda izlediğiniz en güzel filmleri yazarmısınız veya önemle tavsite edebiliceğiniz bi film konu farketmez 😊 Tşkler 🍺
Film istek & Çok sıkıldım arkadaşlar yardımm
· 34 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
Ben de sürekli film izliyordum ama şu son zamanlarda yabancı dizilere sardım tavsiye ederim yabancı dizlere göz atmanı.Özellikle Doctor who 1-2 sezon izlersen zaten boş vakitlerinde sürekli izlemek isteyeceğine eminim ^^
Aynen
The Walking Dead 2. sezondalar dizi 😊
The Walking Dead 2. sezondalar dizi 😊
Kanlı Elmas, Prestij,Sherlock Holmes... 😊
Ben de sürekli film izliyordum ama şu son zamanlarda yabancı dizilere sardım tavsiye ederim yabancı dizlere göz atmanı.Özellikle Doctor who 1-2 sezon izlersen zaten boş vakitlerinde sürekli izlemek isteyeceğine eminim ^^
Bro konusu nedir acaba Doctor Who nun? Fantastic mi?
Bro konusu nedir acaba Doctor Who nun? Fantastic mi?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Doctor_Who
The man from earth, mutlaka izlemelisin. Geçen buradan bir arkadaşa söyledim, hayatı değişti heralde sesi soluğu çıkmıyor. Tek oda filmidir.
şimdi walking deadin 2.sezon/6.bölümünü izlicem 🍿 🤤

Vay arkadaşı izle, çok gülmüştüm onu izlerken. 😊
ironclad, from paris with love. ikiside gayet güzeldi.
bknz: 250gb film arşivi içinden 2 tanesini hatırlamak.
bknz: 250gb film arşivi içinden 2 tanesini hatırlamak.
The man from earth, mutlaka izlemelisin. Geçen buradan bir arkadaşa söyledim, hayatı değişti heralde sesi soluğu çıkmıyor. Tek oda filmidir.
😁 😁
Lanet olası sınavlarım yüzünden hala izleyemedim summer2: :!!&%&! Ama listemin en başında o var ilk izleyeceğim film o 😘 ❤️
eski ama hoş bi film tavisye ediyim => RRRrrr! yaz izle gerçekten izlenmeye değer 😊
The man from earth, mutlaka izlemelisin. Geçen buradan bir arkadaşa söyledim, hayatı değişti heralde sesi soluğu çıkmıyor.
😁 😁 😁 😁
The Vampire Diaries
Beyler Sizede ben bi tane tavsiye ediyim İP MAN 1-2-3 veya The Hangover 1-2 İzleyin ikiside muhteşem 😊
şimdi walking deadin 2.sezon/6.bölümünü izlicem 🍿 🤤
Bırak ya yine en heyecanlı yerinde bitti 😄 garanti yürüyenler basıcak orayı işin yoksa 1 hafta bekle..
Doctor Who ve The Walking Dead fenomen dizilerimdir vazgeçemem. Ayrıca CSI dizileride çok güzel.
Film Olarak
Gangster Paradise: Jerusalema (bence çok güzel bir yapım. bütçe çok düşük olmasına rağmen adamlar afrikada harikalar yaratmış...)
Son Ders: Aşk ve Üniversite (bunu kesin izle pek bi romantizm içermiyor ama konu çok güzel.)
V for vendetta (bunu da kesin izle çok güzel bi yapım.)
Hadi be The walking dead zombi filmimi? öyleyse hiç izlemem 😄
Beyler Sizede ben bi tane tavsiye ediyim İP MAN 1-2-3 veya The Hangover 1-2 İzleyin ikiside muhteşem :)
İp man favorim bende su anda bu filmden sonra WingChun dersleri alıyorum ama 4 aya kadar bişi ögretmiyorlar iç huzur iç huzur f*ck iç huzur makara:
Hadi be The walking dead zombi filmimi? öyleyse hiç izlemem :D
İzlemeden konuşma izlemeden konuşma ☕ 😁
Beyler Sizede ben bi tane tavsiye ediyim İP MAN 1-2-3 veya The Hangover 1-2 İzleyin ikiside muhteşem :)
İp man favorim bende su anda bu filmden sonra WingChun dersleri alıyorum ama 4 aya kadar bişi ögretmiyorlar iç huzur iç huzur f*ck iç huzur makara:
zuhahahah 😄 Nerden alıyon lan WingChun derslerini? :D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap