Icerige atla
Extraloob

Çok Ama Çok Acil Yardım Edin

· 4 Yanıt · 1.6K görüntüleme
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y
arkadaşlar hoca araştırma ödevi verdi ama ben 3 sattir araştırıyorum bişi bulamadım google ya yazıyorum bişi cıkmıyor nolur yardım ödevin konusuda şehitlerle ilgili yazılar istiyor biri bana yardım etsin cok sevinirim . şimdiden cok teşekkürler

Lütfen Yardım
4 Yanıt
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
arkadaşım bence kompozisyon yaz da güzel olur ama snn deddiğini ararım bi bulursam koyarım
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y

arkadaşlar hoca araştırma ödevi verdi ama ben 3 sattir araştırıyorum bişi bulamadım google ya yazıyorum bişi cıkmıyor nolur yardım ödevin konusuda şehitlerle ilgili yazılar istiyor biri bana yardım etsin cok sevinirim . şimdiden cok teşekkürler

Lütfen Yardım

sen hangi Cumhuriyet'te yaşıyorsun kardeşim hiç mi tv,radıo,gazete okumuyorsun bu konu hakkında bizden yardım istiyorsun içinden ne geçiyorsa yaz ha içinden bir şey geçmiyorsa ayrı :?!!!
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y

Lütfen Yardım

sen hangi Cumhuriyet'te yaşıyorsun kardeşim hiç mi tv,radıo,gazete okumuyorsun bu konu hakkında bizden yardım istiyorsun içinden ne geçiyorsa yaz ha içinden bir şey geçmiyorsa ayrı :?!!!

extraokk extraokk

İçinden Geleni Yaz..İçinden Bişey Mutlaka Gelir Wink
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: