Icerige atla
Extraloob

Code Name : v6.0

· 92 Yanıt · 7.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Code Name : v6.0

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız v1.0 ile yola çıktığımız projemiz şu anda v6.0 ile son halini almış bulunmakta olup içerik çalışmaları extraloob.com yönetim ekibi tarafından hazırlanmaktadır bu süreçten artık sizlerinde haberi olsun istedim.

*Kısacası çok yakında yeni sitemiz geliyooorrrrr, coming soon 😎

Sizlerden istediğim ; sitemizin Anasayfasında nelerin olmasını isterdiniz fazla uzun cümle kurmadan aklınıza gelen ilk şeyi yazsanız çok sevinirim, ilginize şimdiden teşekkür ederiz 😘

Saygılarımızla,
92 Yanıt
B
Black Rain ⭐ 19y
Omg 😞 Benim niye olanlardan haberim yok ya 😳 😳 😢

PS: 😜 😎

Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Kısa bir süre içinde gördüklerinize inanamıyacaksınız (:
X
XipeTotec ⭐ 18y
yeni site ne ile alakalı ? =)
F
Feroo ⭐ 17y
Vayyy Exl den yeni bir yenilik daha hayırlı olsun tüm extraloob ailesine 😊
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Şeklini şemalini komple değiştiriyorlar sanırım, hayırlısı olsun.
EXL | SRO | İŞKOLİK
F
Faraway ⭐ 18y
"Southbox olsun istiyoruz :)"
S
SlitherX ⭐ 19y
Silkroad ve ecsronun güncel haberlerinin türkçe olarak ana sayfada olması..
F
FruitFly ⭐ 18y
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN !!! I LOVE THİS SİTE , I LOVE EXL , I LOVE ADMİN , I LOVE THİS WORLD 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
merci canlarım merci tüm ekip harıl harıl çalışıyoruz öncelikle hepsinin alnından öpüyorum büyük bir özveriyle mücadele ediyorlar onlar olmasaydı bu sıcak aile ortamı olmaz benimde 33bin küsür mesajım olmazdı teşekkürler herkese.

anasayfamız Türkiye'de bir ilk ve tek olacak her zaman ki gibi İlklerin Efendisi Extraloob olarak muazzam bir portal ile geliyor bu ismi sakın unutmayın Code Name v6.0 😎
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Dedikleri gibi Müzik. Tema nın değişmesi ve daha renkli ve canlı durması olabilir mesela 😄
X
XER0 ⭐ 19y
hadi hayırlısı...
.NET
.NET ⭐ 19y

Yeni siteden http://www.extraloob.com daki değişiklikler 😉 Öyle bir değişim geliyor ki...
[F New]Solo Gitarist
C
Calipto ⭐ 17y
Hayırlı olsun. Aklıma ilk gelen şey ana sayfanın çok dolu olmaması. Sade olsun bence.
Q
Kız olmasını isterim 😄
X
XipeTotec ⭐ 18y
merci canlarım merci tüm ekip harıl harıl çalışıyoruz öncelikle hepsinin alnından öpüyorum büyük bir özveriyle mücadele ediyorlar onlar olmasaydı bu sıcak aile ortamı olmaz benimde 33bin küsür mesajım olmazdı teşekkürler herkese.

anasayfamız Türkiye'de bir ilk ve tek olacak her zaman ki gibi İlklerin Efendisi Extraloob olarak muazzam bir portal ile geliyor bu ismi sakın unutmayın Code Name v6.0 8)

hayırlısı 🙄
.NET
.NET ⭐ 19y

Yeni siteden http://www.extraloob.com daki değişiklikler 😉 Öyle bir değişim geliyor ki...

Acaba Nedir Nedir ❓ ❓

Onu da söylersem ne anlamı kalır ki? 😜
[F New]Solo Gitarist
A
Gümbür gümbür geliyor!!
Hadi hayırlısı olsun diyim.
X
XipeTotec ⭐ 18y

ana portal sayfası ile alakalı bir değişimmiş bende kople tıklasanabana.com gibi bişi kople 0 dan bir site kuruluyor sandım xD ☕

yenilikleri sabırsızlıkla bekliyoruz 😴 🎅
C
ChrsNYC ⭐ 18y
silkroad onlinedeki haberlerin türkçesinin güncel bir şekilde yayınlanması olabilir mesela
birde çıldırt diye bi buton koyun rasgele bi konuya ışınlasın bizi 😜 😄

onun dışında private serverların durum bilgisi açık olup olmadığı gene buton gibi bir ışıkla gösterilebilir topiğe gidene kadar ordan direk bakabiliriz rahatça

tip box olabilir mesela tıkladığımızda bizim sitenin bir reklamına girer 5sn sonra off topiğe filan ışınlar mesela veya başka bi bölüme

aklıma geldikçe uçuk fikirlerimden yazarım 😁
J
Journalist ⭐ 19y
herşey süper olacak büyük yeniliklerle karşınıza çıkacağız 😎 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: