Icerige atla
Extraloob

CM101MMXI FUNDAMENTALS (İzledim)

· 12 Yanıt · 1.1K görüntüleme
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y
Giden arkadaşlar spoiler vermeden açıklama yaparsa sevinirim.

edit:Evet arkadaşlar dün gece izledim bir dakika gülmeden duramadım diyebilirim kesinlikle tavsiye ediyorum. 😄
12 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ben canlı gösterisine gitmiştim. Fazla söze gerek yok; her zamanki Cem Yılmaz. Gülmezsen sende sorun var. ^^
I
ironEyE ⭐ 18y
Bir önceki gösterisindeki bazı espirilerde bir tat bir dokudaki espirilerin aynısını kullanmıştı. Umarım bunda da aynısını yapmaz izleyecem pazartesi bende sinemada. Yer bulursam. 😄
R
RoqA ⭐ 17y
Kız arkadaşla buna gitmek ne kadar doğru bir hareket? 😄 daha yeni 😄
M
Bende sorun var, ben sevmiyorum bu adamı 😄 Sadece "biz businesstık" esprisine güldüm bu vakte kadar 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
Kız arkadaşla buna gitmek ne kadar doğru bir hareket? 😄 daha yeni :D

+1 aynen bende daha yeniyle gidecem buna. 😄
R
RoqA ⭐ 17y

+1 aynen bende daha yeniyle gidecem buna. :D

abi gülmenin mokunu çıkarmaktan ve cinsel içerikli esprilerde benim gülüp onun gülmeyip bozulmasından falan tırsıyorum 😄
R
RoqA ⭐ 17y

+1 aynen bende daha yeniyle gidecem buna. :D

abi gülmenin mokunu çıkarmaktan ve cinsel içerikli esprilerde benim gülüp onun gülmeyip bozulmasından falan tırsıyorum :D

beyler gidenler şu konuda bi yardımcı olabilir mi ? 😄 yeni kız arkadaşla gitsek sorun olabilir mi ? 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Yani kızın gülmeyip senin gülmeni bırak o kadar güleceksin ki o mimiklerini, surat ifadeni kız görmesin bence. 😄
R
RoqA ⭐ 17y
mıçtık o zaman 😄
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bende sorun var, ben sevmiyorum bu adamı 😄 Sadece "biz businesstık" esprisine güldüm bu vakte kadar :D

aynen 👍
F
frityus ⭐ 17y
Yok beyler kızla gidin eğer seviyorsanız birbirinizi gülmedir falan dahada aranız ısınır 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: