Icerige atla
Extraloob

CM101MMXI Fundamentals

· 14 Yanıt · 1.0K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bu akşam 21.30 Seansına gittim, gülmekten kas yaptım bildiğiniz. Bazıları diyorlardı işte çok bel altı vuruyor full cinsellik, alakası bile yok. İnanılmaz iyiydi, hani gideyim mi gitmeyeyim mi, kız arkadaşımla gidilir mi ? Gibi düşünüyorsanız, tereddüt etmeniz bile saçma. Koşa koşa gidin.
Special thx to Flexi
14 Yanıt
T
TanerUNER ⭐ 19y
ok bir kız bulup gidiyorum 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Benimde kiz arkadasimin arkadasi (kiz) , demis fundamental'e git ama erkek arkadasinla gitme. Diyorum niye boyle bir sey dedi ? Bilmiyorum diyor. Sirf bu yuzden en yakin zamanda gidip izleyecegiz 😊
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gökhan biz o asamayi gectik, 5 tane sevgilimiz var hangisiyle gitsek diye diye düsünüyoduk 😄
P
Prisoners ⭐ 18y
Korku veren!

Aman tanrım süper haber!

ps : çok merak ettim gidicem whiteangel
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Gökhan biz o asamayi gectik, 5 tane sevgilimiz var hangisiyle gitsek diye diye düsünüyoduk :D

summer3:
M
mrfluu ⭐ 15y
"Ne veriyim abime" bölümünde koptum ben 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
forum istanbulda kız arkadaşımla gidiyoruz bugün 5 seansı. buralarda olan varsa takilalim 😜
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
"Ne veriyim abime" bölümünde koptum ben :D

Ne vericen aaaabine makara: makara: 🙏
Special thx to Flexi
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Hazır gidenleri bulmuşken bir şey soracağım. Bana bu sinema filminin CEm Yılmaz'ın gösterilerinin karışımı olduğu söylendi. Doğru mu? Zira ben Cem Yılmaz'ın son gösterisine Maslak TİM'de gitmiştim. Bu film sadece son gösteriyi mi içeriyor yoksa derleme mi?
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Hazır gidenleri bulmuşken bir şey soracağım. Bana bu sinema filminin CEm Yılmaz'ın gösterilerinin karışımı olduğu söylendi. Doğru mu? Zira ben Cem Yılmaz'ın son gösterisine Maslak TİM'de gitmiştim. Bu film sadece son gösteriyi mi içeriyor yoksa derleme mi?

Derleme değil, sadece 1 gösteri hacım.
Special thx to Flexi
M
mrfluu ⭐ 15y

Aynen tek gösteri.Hazır konusu açılmışken sorayım yayınlanan fragmanlarda diz üstü esprisi vardı ama ben göremedim.Fazla gülmekten beyinde bi uyuşukluk mu oldu yoksa yani yok mu gerçekten öyle bi bölüm? 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ben o bölümü izlediğimi hatırlıyorum sahnede. ^^
R
ricardo ⭐ 15y

Aynen tek gösteri.Hazır konusu açılmışken sorayım yayınlanan fragmanlarda diz üstü esprisi vardı ama ben göremedim.Fazla gülmekten beyinde bi uyuşukluk mu oldu yoksa yani yok mu gerçekten öyle bi bölüm? :D

Yoktu gerçekten fragmanda vardı ama filmde yoktu. Çıkarmışlar heralde sonradan

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: