Charity skilindeki yazan str ve int ler ne işe yarıyor bilen var mı ???
Cleric - Charity skili ???
· 10 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Yokmu arkadaşlar cleric skillerini bilen anlayan birisi ?
I
ibrahim777
⭐ 19y
char a o kadar srt ve int ekliyor.
char a o kadar srt ve int ekliyor.
bende full açık fakat eklendiğini sanmıyorum silahı değiştirince str int değişimi olmuyor yada başka bir full int karakterle karşılaştırıldığında o fazladan str int lerin eklenmiş olması gerekmez mi ? Yabancı bir forumdan okuduğum kadarıyla başka bir cleric tarafından bless lenince 😄 ekleniyor olması lazımmış. Denemedim ama o kadar party e girip çıkıyoruz eklense dikkatimi çekerdi sanırım.
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
Ama onu Kullanmak icin Cleric rod+ Light Armor oLması Lazıım yani Liqht Armor qiyeceksin ve eLince cLeric siLahı oLacak !
Ama onu Kullanmak icin Cleric rod+ Light Armor oLması Lazıım yani Liqht Armor qiyeceksin ve eLince cLeric siLahı oLacak !
O dediklerin var zaten ama yinede charity kısmındaki str int lerin bir etki ettiğini düşünmüyorum. Silkroad hakkında cevabını bilmediğim sayılı sorulardan biri de bu malasef...
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Str-Int bufflarını kendine veremezsin. Verdiğin kişiye üstünde yazdığı kadar miktarda Str ekler. Tabi gidip de rakibine verirsen vuruşları ve Hp/Mp oranları artar buda sana zarar olur, pvp yaparken kullanma o skilleri. Parti halinde kasarken parti arkadaşlarına vererek kullanabilirsin.
Evet doğru blesslendiğin zaman skilde ne kadar yazıyosa o kadar artar
Str-Int bufflarını kendine veremezsin. Verdiğin kişiye üstünde yazdığı kadar miktarda Str ekler. Tabi gidip de rakibine verirsen vuruşları ve Hp/Mp oranları artar buda sana zarar olur, pvp yaparken kullanma o skilleri. Parti halinde kasarken parti arkadaşlarına vererek kullanabilirsin.
Arkadaşım sen olayı anlayamamışsın. Str int verilen buffllardan bahsetmiyoruz. Başlıkta yazan charity skilinde yazan str intlerin nasıl aktif olduğundan bahsediyoruz.
S
serguzest145
⭐ 17y
Evet o benm de dikkatimi çekmişti nasıl işliyor acaba?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Stealthex Bot Cleric Skili Division basarmı Lütfen Yardım cleric skili hakkında bir soru Roguenin Yan Skili ( Cleric , Bard , Warlock ) Celeus ta satılık 102 wizz-cleric / 102 warrior-warlock / 100 wizz -cleric / 100 cleric - wizz 126 Lv Warrior Cleric (FULL STR) / 125 Lv Warlock Cleric (Hybird 3-3)