Arkadaşlar bende üyelik var ve 2-3 gündür kasıyorum ama dil paketi lazım oluyor. Herşey soru işareti ile dolu olduğu için zor oluyor. Bana yardım edebilcek biri var mı? Dil paketi fln.
çin private server ile ilgili yardım...
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
ya Kemalist mesaj gönderde özel bölüm acilsin bu nedir Allah askina.
Aslında ona gerek yok bi tane üst konu olsa. Bütün programlar mevcut olsa yeter...
konuyu nereye acmıssın??
ya Kemalist mesaj gönderde özel bölüm acilsin bu nedir Allah askina.
Mesaj Bombardımanı Yapsamda Şu Anda Duymazlar Çünkü Hepsi Offline...
birileri yönetim istifa diye bagiriyor 😊
ben oyundan bi bakayim.
ben oyundan bi bakayim.
@McViP
Onu bunu bırakta bana yardım etmeye bak.
@Kemalist
Teşekkürler.
@Kemalist
Teşekkürler.
birileri yönetim istifa diye bagiriyor 😊
ben oyundan bi bakayim.
Benim Geleceği Görememden Kaynaklanıyor . Ben Bu Kadar Karışıklığın Olacağını Tahmin Etseydim Açtırılması İçin Baskı Yapardım Ama Şu An İçin Gerek Yo Dedim Bide Rolling Eyes Rolling Eyes
aferin aferin cok güzel bosuna acmadım o öneriyi Knight da bi aralar öyleydi millet kaydi private serverlara. ah buraya yaziyorum resmi Türk serveri acanda olucak. ve premium vs.. gibi seyler de olucak.
@McViP
@Kemalist
Teşekkürler.
Bunu İndir Sronun İçine At ;
http://rapidshare.com/files/86684411/Media.rar.html
aferin aferin cok güzel bosuna acmadım o öneriyi Knight da bi aralar öyleydi millet kaydi private serverlara. ah buraya yaziyorum resmi Türk serveri acanda olucak. ve premium vs.. gibi seyler de olucak.
Bunlar Geçici Bence Millet Merak Ediyor Ne Olduğunu Sonra Dönerler Kendi Serverlarına Very Happy
@Kemalist
Teşekkürler...
Teşekkürler...
Private Serwerlar için bi bölüm açılcak gibi beyler.Okan abi nereye açalım diye odada sormuştu gördüysen Kemalist
C
cruel.turk
⭐ 19y
Orda oynanmaz yav lagdan geçilmiyo en eski serverda bile okadar lag yoktur hele.
Hele Saturndeki lagın 10 15 katı var hiçde gitmiyo
Hele Saturndeki lagın 10 15 katı var hiçde gitmiyo
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap