EWET ARKADAŞLAR BOMBAMIZI PATLATIYORUZ EXTRALOOBA ÖZEL ANLATIM SADECE BENDE(İLK OLARAK EXTRALOOB)
EWET ARKADŞLAR BAŞLIYORUZ
PROGRAMLARIMIZ:
[code]http://rapidshare.com/files/90130488/mehm_.rar.html[/code]
BU LİNKTEN PROGRAMI İNDİRİYORUZ
SİLKROADIN BULUNDUĞU KLASÖRE KOPYALIYORUZ
ONDAN SONRA KULLANICI HESAPLARINDAN YENİ Bİ HESAP AÇIYORUZ
ESKİ HESABIMIZDAN LOADERİ ÇALIŞTIRIYORUZ
OYUNUMUZU AÇIYORUZ ÇARIMIZA GİRİYORUZ ARDINDAN BAŞLATAN KULLANICI DEĞİŞTİRİYORUZ VE YENİ HESABIMIZA GİRİYORUZ BİLGİSAYARIMDAN SİLKROAD KLASÖRÜNE GİRİP LOADERİ ÇALIŞTIRIYORUZ VE OYUNUMUZA GİRİYORUZ:D
NOT:ALINTI DEĞİLDİR KENDİ ANLATIMIMDIR VE %10000000 ÇALIŞMAKTADIR:D SASYIGLAR KOLAY GELE
ÇİFT CLİENT AÇMAK İSTEYENLER KESİN ÇÖZÜM İÇERDE
· 7 Yanıt · 929 görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
demekki esenlerden hareme çanakkale üzerinden bu şekilde gidilebiliyo Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
http://rapidshare.com/files/90130488/mehm_.rar.html
link bu ama incelemedim
link bu ama incelemedim
Başlıgı Küçültürmüsün?
arkadaşım rica etsem başlığı küçültürmüsün extraokk
1. olarak sitemizde verilmiş bir konuyu tekrar tekrar verip durduğunuz için siz üyelerimizi kutluyorum.
2. si, forum kulrallarından bi-habersiniz. Konu başlıkları ve içeriklerini büyük yazmanız bağırıyor anlamına gelir ve hoş karşılanmaz.Konunuz silinebilir.
Başlık ve içeriği alfabemizde bulunan 29 adet küçük harflerle yazmanızı rica ediyorum kahvekeyfi
2. si, forum kulrallarından bi-habersiniz. Konu başlıkları ve içeriklerini büyük yazmanız bağırıyor anlamına gelir ve hoş karşılanmaz.Konunuz silinebilir.
Başlık ve içeriği alfabemizde bulunan 29 adet küçük harflerle yazmanızı rica ediyorum kahvekeyfi
Neden Bu Kadar Heyecanlandın Anlamadım :S
Burdada Aynısı Var Zaten Wink
viewtopic.php?f=53&t=34151
Ayrıca Dosyada Şüpheli Bir Kaç Virüs Bulduğum İçin Kilitliyorum...
Burdada Aynısı Var Zaten Wink
viewtopic.php?f=53&t=34151
Ayrıca Dosyada Şüpheli Bir Kaç Virüs Bulduğum İçin Kilitliyorum...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap