Arkadaşlar ben arkadasımla charımı takas ettım , ama
onu charda sıfre degıstırırken e-mail verifacition verıyo msn e gırıp kodu almadan hıc bırseyı degıstıremıyorum sıfreyı alsamda Msn'i değiştiremiyorum...Kodla sadece şifreyi değiştirebiliyorum.. yardım edermısınız...
Ciddi Bir Sorun!
· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
E-Mail verifection mudur nedir işte ondan kayıtlı olan çarları satın almayın eğer çarınızı uzun vadede satmayı düşünüyorsanızda bu ayarı yapmayın elinizde kalır.Sana gelince arkadaşım msn in şifresini değiştirmedikçe diğer arkadaşın çarının şifresini değiştirebilir unutma !!
P
punch13666
⭐ 17y
işin zor
K
ksklidnrtc
⭐ 17y
işin zor yardımcı olmak isterdim ama olamıom:D
çare yok ki
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Çare Var..
Tek Çaresi : Takas Ettiğin Adamdan E-Mail Verificaiton'a Kayıtlı Olan MsN'yi Sana Vericek ve Sen o Sayede Msn Deiştirebileceksin.
Tek Çaresi : Takas Ettiğin Adamdan E-Mail Verificaiton'a Kayıtlı Olan MsN'yi Sana Vericek ve Sen o Sayede Msn Deiştirebileceksin.
Söyle arkadasına msn olarak kullanıyorsa eğer mail adresini vazgeçmek zorunda çünkü msn şifresi değiştirmeden çarı güvene alamazsın ayrıca arkadaslar bir uyarı ASLA GMAILDEN ALINMIS e-mail verificationla çar takas etmeyin.. Unutmayın G-mail şifremi unuttum formundaki bilgiler verildiğinde değişmiş şifreyi kullanıcıya göndermektedir..
Takasettiğin kişiden E-Mail Verificaiton'a Kayıtlı olan Msn'i alacaksın ve sende msn sifresini değiştireceksin.
D
DangerWalker
⭐ 19y
E-Mail verifection mudur nedir işte ondan kayıtlı olan çarları satın almayın eğer çarınızı uzun vadede satmayı düşünüyorsanızda bu ayarı yapmayın elinizde kalır.Sana gelince arkadaşım msn in şifresini değiştirmedikçe diğer arkadaşın çarının şifresini değiştirebilir unutma !!
Emaili kilitli çarların email açılıo die biliordum ama bir bilene danışmak lazım benim arkadaş biliordu kitlediğimde ona açtırırım 😄
Emaili kilitli çarların email açılıo die biliordum ama bir bilene danışmak lazım benim arkadaş biliordu kitlediğimde ona açtırırım :D
Hayır açılmıyor.
Ben bu yüzden en sevdiğim çarı kaybetmiştim. İnş. bir yolunu bulursun.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap