😢

İzledim diye üzüldüğüm tek dizi . Hiçbirşey yerini tutmuyor hatta yanından bile geçemiyor :!!&%&! .

İzledim diye üzüldüğüm tek dizi . Hiçbirşey yerini tutmuyor hatta yanından bile geçemiyor :!!&%&! .
Ne güzel dedin be 😢 4. kez basladım 2. sezondayım special agent charles carmichael sadnessla1
Ne güzel dedin be 😢 4. kez basladım 2. sezondayım special agent charles carmichael sadnessla1
Bende 4-5 kere tekrar izledim artık ezberledim diye 2-3 aydır izlemiyorum 1-2 ay sonra tekrar başlıyıcam .

Direkt vardır altyazılıları zaten.Onlardan bulsan ya. İlk sezonunu bir günde bitirmiştim artık düşünün 😢

Direkt vardır altyazılıları zaten.Onlardan bulsan ya. İlk sezonunu bir günde bitirmiştim artık düşünün 😢
Abi altyazılısını bulsan bile onu telefon için dönüştürmek.. öl daha iyi 😄
Ben tatili biraz asosyal geçirdim bi chuck vardı yanımda 😢
Telefonun ekran boyutu ne? Eğer üst düzey bir telefonsa ona da gerek yok zaten.
Yazmayın artık şu konuya görünce böyle bir garip bir his doluyor içime.

Telefonun ekran boyutu ne? Eğer üst düzey bir telefonsa ona da gerek yok zaten.
640x480 çözünürlük garibanız ağa 😢Yazmayın artık şu konuya görünce böyle bir garip bir his doluyor içime.
❤️ sadnessla1

Oha o da iyimiş bende sadece benim böyle psikopatlıklarım var sanıyordum :D
Log in to write a reply.
Log In