lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #1 Belki ilk bölümü 20 kere izmişimdir ama bugün yurttan arkadaşıma izletirken yeni farkına vardım bu şarkın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Mirage ⭐ 19y 13 yil once #2 İlk farkettiğim şarkılardandı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #3 ee napalim yani biz gec fark ettiysek?[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 13 yil once (düzenlendi) #4 Kaşınma canım :))))))[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EnderGelisenOsasunaAtagi ⭐ 14y 13 yil once #5 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #6 :!!&%&! Kaşınma canım :))))))[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobileayıqqs 😉 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 13 yil once (düzenlendi) #7 Şarkıyı dinlemeye gelmiştim kendimi sahneyi izlerken buldum 😞[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil