Icerige atla
Extraloob

Chinese Nuker mi // Europe CrossBow mu?

· 23 Yanıt · 5.4K görüntüleme
H
HolyGirls OP ⭐ 18y
Soru başlıkta belli

Yapılandırması 90 fire / 90 Lightning / 90 Cold olan Full İnt Nuker mi(Spear)30
Yapılandırması
90 CrossBow / 90 Bard olan Full Str Roque mi?
23 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
crossbow her zaman chınese'tan iidir..bıde nuker yani 😄
H
HolyGirls OP ⭐ 18y
😄 snow shield açarsa ? %52 cinsinden xD
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
Soru başlıkta belli

Yapılandırması 90 fire / 90 Lightning / 90 Cold olan Full İnt Nuker mi(Spear)30
Yapılandırması
90 CrossBow / 90 Bard olan Full Str Roque mi?

bence defans yönünden oyunun en saglam charı oluyor yazdıgın bu nuker build. kullanmayı bilirsen rogue yi şamar oglanı yaparsın. bence nuker 🍺
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
başka kişilerin yorumlarınıda alalım
H
HolyGirls OP ⭐ 18y
ewt lütfen yorum 😄
B
Black Rain ⭐ 19y
Nuker aç bence blade skıllerinide aç blade skılleriyle çatır çatır vurursun 😉
H
HolyGirls OP ⭐ 18y
daha önce öyle bi char kastım tersine hiç zevk vermiyo 😞
B
Black Rain ⭐ 19y
90 lwl de çıkıo onun keyfi combo falan filan
light (im)90 / Cold 90/ Blade90 / Heusk 30 Veye fire
Harika olur 😉
B
bannedddd ⭐ 19y
Ben Rogue derim. Sebebi ise uniquelerde cok iyi iş yapman. Eğer unique avlamayı seviyorsan bu 2 build'den rogue'yi tercih etmelisin..
N
ouf gercekten kendı adıma soyluyorum sıkıldım bu tarz sorulardan chınese bolumu bunlarla dolu nerdeyse 500 topicte sorulmus yok glavie mi yok blade mi yok bow mu wizard mı nedir kardesim her charın kendıne has bır ozellıgı bır gorsel zevkı vardır soyle sacma sorular sormayın artık ❗ ❗ ❗
B
bannedddd ⭐ 19y
ouf gercekten kendı adıma soyluyorum sıkıldım bu tarz sorulardan chınese bolumu bunlarla dolu nerdeyse 500 topicte sorulmus yok glavie mi yok blade mi yok bow mu wizard mı nedir kardesim her charın kendıne has bır ozellıgı bır gorsel zevkı vardır soyle sacma sorular sormayın artık ❗ ❗ ❗

Afedersin de sana ne oluyor ki arkadaşım? Belki konuyu açan tecrübesiz, bize danısıyor ve fikirlerimizi alıyor. Burası bir forum sitesi sonuçta. Elbette bu tür konular konuşulabilir.
N

Afedersin de sana ne oluyor ki arkadaşım? Belki konuyu açan tecrübesiz, bize danısıyor ve fikirlerimizi alıyor. Burası bir forum sitesi sonuçta. Elbette bu tür konular konuşulabilir.

hımm pekı sen de moderatorsun kardesım bılgı verıyorsun onu sıtenızı kullanmaya yonlendırsen daha ıyı olmaz mı hem user ıcın hem senın ıcın sordugu sorunun benzerı hem chınese hem char yapılandırmaları hem de europ bolumunde var ben usanmadan cevap verırım hepsıne ama bıraz daha bılınclı olmaları gerekır aksı takdırde post kasmak adına soru soruldugunu dusunup art nıyet ararım
H
HolyGirls OP ⭐ 18y

1) Açıcağım konu seni hiç ilgilendirmez
2)Sen kimsin ortamı geriyosun
konuyu açarım açmam sana hesap mı vericem?
ortamı geriyosun boşuna adam gibi cevap ver veya post kasma :evil:

B
bannedddd ⭐ 19y

hımm pekı sen de moderatorsun kardesım bılgı verıyorsun onu sıtenızı kullanmaya yonlendırsen daha ıyı olmaz mı hem user ıcın hem senın ıcın sordugu sorunun benzerı hem chınese hem char yapılandırmaları hem de europ bolumunde var ben usanmadan cevap verırım hepsıne ama bıraz daha bılınclı olmaları gerekır aksı takdırde post kasmak adına soru soruldugunu dusunup art nıyet ararım

Sen işine baksana arkadaşım, ne uzatıyorsun?
H
HolyGirls OP ⭐ 18y
+2008 :evil:
N

1) Açıcağım konu seni hiç ilgilendirmez
2)Sen kimsin ortamı geriyosun
konuyu açarım açmam sana hesap mı vericem?
ortamı geriyosun boşuna adam gibi cevap ver veya post kasma :evil:

bak seen bı de post kasmıs olduk ya olaya bak 😱 😱 hadı sana sozum yok yenısın sıtede bı moderator neden userlara boyle sert sokak agzıyla konusur hıc anlamadım ayrıca bu olay ılkte degıl bu topıgın 2 tane altına bakınca blackraininde aynı seyı soyledıgını a4_tech ınde aynı seyı soyledıgını goruceksınz devam edın...
R
Rogue/Bard Derim 😉
T
TitusPullo ⭐ 19y
xbow / warlock.

ben derim warlocksuz eu olmaz (:
X
Xanthos ⭐ 19y
Warlock / Bard , Warlcok / Cleric 😊

ps: Konuyu baştan aşağı tekrar okudum da şimdi daha güzel bi yapılandırma gldi bu arkadaş için 😊

Full STR chinese Nuker ya da Full int Rogue aç. En süperi bunlar. 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: