Icerige atla
Extraloob

Chinese Char Seçimi???

· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme
T
Tr_RogueR OP ⭐ 18y
Botta çabuk kasılan ve PvP de güzel bi char için hangi har ı seçmeliyim?
Sizce(Chinese için)
1.full str mi hybrid mi olmalı??(Full int kesinlikle tercihim değildir)
2.Hangi Weopen ı kullanmalıdır?

Blade istiyordum fakat çok yawaş kasılyor.29 da açılan combo skill leri ile botta çabuk kasılırmı?

Örn:Hyrid Sword (ki olabilir bilmiyorum Very Happy ) extrabeer
14 Yanıt
R
RaPLeX ⭐ 19y
Pure STR bowman şu anda en mantıklısı görünüyor.

yapabilecegini bilsem light60 pacheon fire force 80 yap derim kahvekeyfi
O
Old School ⭐ 19y
Ben şu anda glavie kasıyorum bence sende ya Full str Glavie yada Hyrid bow kas.
T
Tr_RogueR OP ⭐ 18y
Açıkcası glavie kasmak istemiyorum 40 lvl wardı bnde sıktı:DHybrid Bow we ya full str Bow!!FakatBlader lar 29 lvlda çıkan Combo larıyla çabuk kasılacağını sanıyorum!Sizce öyle mi? extrabeer
T
Tr_RogueR OP ⭐ 18y
Sizce Full str Bow mu hybrid mi ? Ve şu blader konusunda cewap yazarsanız Very Happy:D Very Happy extrabeer
T
Tr_RogueR OP ⭐ 18y
Arkadaslarr!!Blade hakkında yorumlarınızı bekliyorum!!!!!!!! :?!!!
W
WooDY_ ⭐ 19y
blade açma 80 olana kadar kasarken en çok azilen char odur herkes ks yapar sana ama elinden küfür etmek dışında hiç birşey gelmez Mr. Green en iyisi full str bow aç pwp dede iyidir kasarkende hızlı kasarsın extraokk
T
Tr_RogueR OP ⭐ 18y
Hybridbow açmaya karar werdim fakat sizce nuke açimmi?Bow olduğu için pek bilmiyorum:Snuke açıcağıma dair
W
WooDY_ ⭐ 19y

Hybridbow açmaya karar werdim fakat sizce nuke açimmi?Bow olduğu için pek bilmiyorum:Snuke açıcağıma dair

hybrid açıcksan spear aç extraokk
T
Tr_RogueR OP ⭐ 18y
Nuke yi açimmi 😊 yani bi de neden bow değilde spear :)açıklayabilirmisiN?
W
WooDY_ ⭐ 19y
öm den attm cwpı extraokk
P
Presence ⭐ 19y
ben walla 1 haftada 27 den 47 ye gemiştim full str glive ile senin kasma saatine belli ya bakkardeşim şimdi sana glive aç diecem gidecen pwp ye diecen bu char yıkılıo kötü diecen haksızmıyım diecen eminim ama 80 oldun zaman ozman glive coşuor benim sölicem bu tercih senin

blade açarsan sadece tank olursun lordu kesme ihtimalin azalır fakat blade yeni gelen combo defans ları düşüor o güzelli var bide yüzde 50 daha fazla vuruor yere düşürmelerde
E
emrah35 ⭐ 19y
sen cabuk kasılan güclü bir str vhar istiyosan full STR bow ac ama kesinlikle ful
str git
L
Leet1 ⭐ 19y
Hem pvp de iyi hemde botta iyi kasılan Glaive
Ama ben biras daha fazla damage vurcam diyosan hybird bow

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: