Icerige atla
Extraloob

Chine Tomb Unique ,Boss ve Monster'ler...

· 26 Yanıt · 2.7K görüntüleme
D
DeepNoT OP ⭐ 19y
Mudusa=183 Milyon Hp(Demon Shaitan'ın 15 katı)

Aynı anda 20 kişiye sekerek vurabilme özelliğine sahip

Monster ve Boss

❤️ 👍 🤘
26 Yanıt
K
Kai ⭐ 18y
183 Milyon Hp mi 🙄 WooW , ilk 100 geldiği gün kaç saatte kesilir acep xD
B
Bloodia ⭐ 18y
Güzel paylaşım 183 Milyon hp gerçekten uçuk bir rakam , Biran önce gelmesini bekliyorum 100Lvin 😄
F
frhtyksl ⭐ 18y
Güzel paylaşım 183 Milyon hp gerçekten uçuk bir rakam , Biran önce gelmesini bekliyorum 100Lvin :D
I
paylaşım için teşekkürler...
D
DeepNoT OP ⭐ 19y
Yorumlarınız İçin çok sağolun Ewt bende 100 Lv'ı özlemle bekliorum...
A
anemi1234 ⭐ 18y
şu medusadaki ihtişam başka hangi uniq de var ki 😱 😆
L
183 Milyon Hp mi 🙄 WooW , ilk 100 geldiği gün kaç saatte kesilir acep xD

Valla kardeş bizim Türkler medusa felan dinlemez unique olsun yeter kralını bile indirirler 😄
A
AnG3L_K_S ⭐ 18y
şu medusadaki ihtişam başka hangi uniq de var ki 😱 😆

Olmazmı sen bide 107 lv roc gör harika bişi 🤘 🤘
J
Juliet_ ⭐ 18y
şimdi unıgue olarak tek medusa mı gelcek
K
kanka ⭐ 18y
yine wizartlar bırakmaz kimseye çoğu zaman onlar alır 😄
O
yine wizartlar bırakmaz kimseye çoğu zaman onlar alır :D

haha wizardlar medusayı kesemezki anca arkasına 2-3 celeric alacakları paso bless spelle belki bişey yaparlar medusanın vuruşları sekiyormuş yerden kalkarsa belki keser uniq kralı bow olacak
K
kanka ⭐ 18y
evet sheytan ilk çıktığı zamanlardada öle diyorlardı wizartlar kesemez diye şimdi tüm serverlara bir bak istersen wizartlar nasıl kesiyorlar. tabiki bowlarda crosbowlarda keserler ama wizartlar çoğu zaman bırakmazlar..
D
DeepNoT OP ⭐ 19y
evet sheytan ilk çıktığı zamanlardada öle diyorlardı wizartlar kesemez diye şimdi tüm serverlara bir bak istersen wizartlar nasıl kesiyorlar. tabiki bowlarda crosbowlarda keserler ama wizartlar çoğu zaman bırakmazlar..

Anladığım kadarıyla Arkadaş Şunu demek istiyor ilk geldiğinde Wizard'lar bişe yapamaz...

Ama şuda Varki Oda senin Düşüncen Saygı duyuyorum...
K
kanka ⭐ 18y

Anladığım kadarıyla Arkadaş Şunu demek istiyor ilk geldiğinde Wizard'lar bişe yapamaz...

Ama şuda Varki Oda senin Düşüncen Saygı duyuyorum...

yanlış anlamışsın boşuna saygı duyma 😄
D
DeepNoT OP ⭐ 19y
Benim Lafım sana Değil az önceki arkadaşa sen cevap verdin bende arkadaşın ne yazmak istedini söledim ...
M
Misproject ⭐ 19y
uh
S
10DG Geldiğinde 4-5 günde kesilir yani son 10 serverda acılanlarda ama ilk serverlarda 2 güne kdr 100 lv oldumu herkez 10 saati geçmez bnce .)
I
ImSoGood ⭐ 18y
paylaşım için teşekkürler...
D
DeepNoT OP ⭐ 19y
Ben teşekkür ederim ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: