Arkadaşlar yeni araba almayı düşünüyoruz chevrolet cruze hatchback yakıt tüketimi bakımından performans fln filan düşüncelerinizi almak istiyorum...
Chevrolet Cruze HatchBack Düşünceleriniz??
· 11 Replies · 3.1K views 0 reading
11 Replies
P c konulari bitti derken araba konulari patladi simdide...
Sedan daha bi hoş duruyor sanki,performans bakımından 10 uzerinden 8 veririm , yakıt ise şehir içi 50kr.yakiyor. 3. Viteste 160 rahat yapıyor.
Ps: 1 hafta kadar kullandığım bir araç benim goruslerim bunlardır katilanda olabilir muhalefet edende , şimdiden hayırlı olması dileğiyle. ..
Edit; arac 1.6 benzin
Ps: 1 hafta kadar kullandığım bir araç benim goruslerim bunlardır katilanda olabilir muhalefet edende , şimdiden hayırlı olması dileğiyle. ..
Edit; arac 1.6 benzin
Sedan daha bi hoş duruyor sanki,performans bakımından 10 uzerinden 8 veririm , yakıt ise şehir içi 50kr.yakiyor. 3. Viteste 160 rahat yapıyor.
Edit; arac 1.6 benzin
bu arabayı ben de arkadaşımdan biliyorum aynı dediğin gibi yakan bi araba.
Beyler baya bi araştırma yaptım da harbıden cok yakıyomus yaw olmazsa paraya kıyıp Honda cıvıc sedan alıcaz
Lancer al
Tüp taktır
karar verdik bro lar Honda Civic Sedan Premıum Benzin/LPG li alıyoruz 53 Bin TL 51 e anlaşırız hayırlı olsun vatana millete 😜
karar verdik bro lar Honda Civic Sedan Premıum Benzin/LPG li alıyoruz 53 Bin TL 51 e anlaşırız hayırlı olsun vatana millete :P
Hayırlı olsun güzel araba
karar verdik bro lar Honda Civic Sedan Premıum Benzin/LPG li alıyoruz 53 Bin TL 51 e anlaşırız hayırlı olsun vatana millete :P
Hayırlı olsun güzel araba
eyw sagolasın kardeşim 😊
Gerçekten çok güzel bi araba seçmişiniz 🤘 Allah kazasız belasız bindirsin 😘
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Log in to write a reply.
Log In