Icerige atla
Extraloob

Chevrolet Cruze HatchBack Düşünceleriniz??

· 11 Replies · 3.1K views
C
CosmicGate OP ⭐ 16y
Arkadaşlar yeni araba almayı düşünüyoruz chevrolet cruze hatchback yakıt tüketimi bakımından performans fln filan düşüncelerinizi almak istiyorum...
11 Replies
Collapse
Collapse ⭐ 16y
P c konulari bitti derken araba konulari patladi simdide...
_
__enes__ ⭐ 18y
Sedan daha bi hoş duruyor sanki,performans bakımından 10 uzerinden 8 veririm , yakıt ise şehir içi 50kr.yakiyor. 3. Viteste 160 rahat yapıyor.
Ps: 1 hafta kadar kullandığım bir araç benim goruslerim bunlardır katilanda olabilir muhalefet edende , şimdiden hayırlı olması dileğiyle. ..
Edit; arac 1.6 benzin
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Sedan daha bi hoş duruyor sanki,performans bakımından 10 uzerinden 8 veririm , yakıt ise şehir içi 50kr.yakiyor. 3. Viteste 160 rahat yapıyor.
Ps: 1 hafta kadar kullandığım bir araç benim goruslerim bunlardır katilanda olabilir muhalefet edende , şimdiden hayırlı olması dileğiyle. ..
Edit; arac 1.6 benzin

bu arabayı ben de arkadaşımdan biliyorum aynı dediğin gibi yakan bi araba.
C
CosmicGate OP ⭐ 16y
Beyler baya bi araştırma yaptım da harbıden cok yakıyomus yaw olmazsa paraya kıyıp Honda cıvıc sedan alıcaz
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Lancer al
F
frityus ⭐ 17y
Tüp taktır
C
CosmicGate OP ⭐ 16y
karar verdik bro lar Honda Civic Sedan Premıum Benzin/LPG li alıyoruz 53 Bin TL 51 e anlaşırız hayırlı olsun vatana millete 😜
F
frityus ⭐ 17y
karar verdik bro lar Honda Civic Sedan Premıum Benzin/LPG li alıyoruz 53 Bin TL 51 e anlaşırız hayırlı olsun vatana millete :P

Hayırlı olsun güzel araba
C
CosmicGate OP ⭐ 16y
karar verdik bro lar Honda Civic Sedan Premıum Benzin/LPG li alıyoruz 53 Bin TL 51 e anlaşırız hayırlı olsun vatana millete :P

Hayırlı olsun güzel araba

eyw sagolasın kardeşim 😊
Maynard
Maynard ⭐ 14y

Gerçekten çok güzel bi araba seçmişiniz 🤘 Allah kazasız belasız bindirsin 😘
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: