Icerige atla
Extraloob

iPhone 4S alıyorum beyler düşünceleriniz?

· 69 Yanıt · 5.1K görüntüleme
A
Autumn OP ⭐ 17y
Vodafone nun sitesinde görüp almaya karar verdim 40 liraya denk geliyor ayda neyse, sizce almalımıyım bazı arkadaşlarım iphone 4 ün devri bitiyor ios7 deki bazı uygulamalar 4 için uygun değil filan diyor kasar filan bazıları ise almalısın diyor. Sonuç olarak ucuz o yüzden alıyorum yoksa hayatta almazdım 😜
Ps: Sakın iphone 4s,5 veya 5c alın demeyin onu karşılayacak param yok.
69 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Kaç taksit 12 mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
A
Autumn OP ⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kaç taksit 12 mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

24 taksit sitesinde var bakabilirsin
A
apple07 ⭐ 13y
ip4s alma gibi bir şansın varsa onu al derim apple herşeyi ile kral telefon üstüne marka tanımam. İos7 felan 4 de fazla tat vermez
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Tavsiye etmem 4s ile bile arasında dağlar kadar fark var.Uygulamalarda aşırı kasıyor. Ki onun yanında paket falan kitliyorlar sana patlıyor 1200-1300 e. Git s3 al derim Vatan'ın indiriminde.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
4S, 5 vs. alamaıyorsun 4 kesinlikle almamalısın, S3 Mini falan al daha iyi olur senin için.
.NET
.NET ⭐ 19y
5- versiyonlarda yavaşlatma var bilgin olsun

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
bluesman
bluesman ⭐ 17y
s3 mini veya s4 mini al. ama iphone alma. hayatımda kullandığım en berbat telefon.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
S4 Mini mi var la? :/
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Para israfı olarak görüyorum iphone'u. Xperia Z al.
Special thx to Flexi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi

summer5:
A
Avasin ⭐ 17y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi

Minisinin kaçağının kaçağının kaçağı bile var makara:
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Kurcalamayı seven için iphone ideal bence. 4'de iyidir 😊
Temet Nosce
Boşa 4'e para verme. Yazılım hataları çok fazla. S3 yada S3 mini alabilirsin. Bence IOS Android den daha iyidir ama bütçene uygun olduğu için S3 diyorum.
A
Autumn OP ⭐ 17y
Beyler şuanda elimde android telefon var ve bir şikayetim yok sadece iphone 4 ü ucuz olduğu için ve sevdiğim için alıcam.
ios7 deneyen varmı iphone 4 te bu arada?
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beyler şuanda elimde android telefon var ve bir şikayetim yok sadece iphone 4 ü ucuz olduğu için ve sevdiğim için alıcam.
ios7 deneyen varmı iphone 4 te bu arada?

En mantıklısı , telefonun varsa elinde kullandığın ve memnun olduğun.
Al sat , Hatta talibi ben olayım 😊
A
Kardeşim vodafone faturaya ek veriyor. Ve çok kötü tarifeleri 40 TL ye kullanabiliyorsun. 24x40 = 1000 TL ve felan geliyor. Faturanın sabit geleceğinin de bir garantisi yok. Ayrıca alacağın telefon 8 gb lık mı yoksa 16 gblık mı ?
Yerinde olsam almam. Pişman olursun. 2 Yıl boyunca seve seve 40 TL vericen. Bir zaman sonra zoruna gitmeye başlayacak. Git telefonculara 800 liraya 12 taksit yaptır daha mantıklı. Ama temizini bulmakta önemli. Sakın faturaya ek telefon alma sakınn.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
iPhone 4'e değil ama 4S'e iOS7 yüklemiş biri olarak kasmalar olduğunu söyleyebilirim ki bu demek oluyor ki 4'te çok daha fazla vardır.
.NET
.NET ⭐ 19y
Buralardaki telefoncularda 4s 1000tl diye yazıyor.
iphone para israfı değil lüks oluyor. Şu zamana kadar telefonumdan tek bir şikayetim olmadı verdiğim paraya üzülmedim bir kere. Elinde telefon varsa ve memnunsan iphone alman israf olur ama. Htc sorunlar çıkardığı için almıştım ben.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
A
Autumn OP ⭐ 17y
Android telefonumun hafızası 250 mb ve müzik dinlerken mesaj yazmak bir çile oluyor sürekli bir problem yaşıyorum fakat açıkcası memnunum ama iphone 4 böyle bir çekici geliyor büyük ihtimal alıcam gibi 2 hafta içinde gelmezse eğer ispanyadan alabilirim ordan bir iphone fakat kesin bir şey yok 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: