Icerige atla
Extraloob

Chelsea: 1 Barcelona: 1 [ BİTTİ ]

· 77 Yanıt · 3.5K görüntüleme · Sayfa 4 / 4
Yanıtlar
P
Prada ⭐ 19y
Henry ile puyolun olmaması bir takımı bu kadar mı değiştirir. Top oynatmadı chelsea Hakem bir daha düdük çalamaz zaten. Bu maç baştan sona chelseanin hakkıydı ama gel gör ki bazen yetmiyor.. Elin oğlu bi anda koyuyor 90+3 de 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
lakin maç barçanın hakkıydı 300 pas yapmışlar awwwww hoş maçı izledim keyfsiz maçtı neyse romada görüşürüz manutd fan olarak dolarız.com 😄
D
destiny OP ⭐ 18y
Bu sefer man utd. oynuyorum.
P
Prada ⭐ 19y
Baba nasıl barcanın hakkıydı. Sen ki futbol duayeni bi adamsın.. Orta sahada defansta yapılan pasların ne faydası var 😜 Chelsea ceza sahasına sokmadı barcayı orta sahada yaptılar o öldürücü paslarınırakip kaleye yığamadılar çoğu valdese gitti zaten son pasların 😄
D
destiny OP ⭐ 18y
Kısaca Chelsea Barça'nın 300 pasla yaptığını 50 pasla yaptı ama yinede Barça hep üstündü.
P
Prada ⭐ 19y
Barca üstünmüydü 😄 Emre sen izledin mi maçı?
D
destiny OP ⭐ 18y
Dk 0 'dan sona kadar izledim bariz Barça üstündü ki zaten %70 'e %30 idi top oranı.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Baba nasıl barcanın hakkıydı. Sen ki futbol duayeni bi adamsın.. Orta sahada defansta yapılan pasların ne faydası var 😜 Chelsea ceza sahasına sokmadı barcayı orta sahada yaptılar o öldürücü paslarınırakip kaleye yığamadılar çoğu valdese gitti zaten son pasların :D

hacım öyle deme adamlar 300 pas yaptı ve golü buldular ama sonuçta taktik gereği mücadele ettiler işi koparan barça oldu chelsea'nin tek hatası drogbayı çıkartıp anelkayı forvete çekmesi ve defansa kapanması oldu.
P
Prada ⭐ 19y
Ben şu sözünden sonra senin futboldan anlamadığına kanaat getirdim. Birde futbolcuyum Fenerde oynadım diyosun. 😄

Bak şimdi sana küçük vir futbol resitali sunayım 😜

Bu ne maçı? Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.ci ayağı

Ilk maç kaç kaç? Cevap = nou camp ve 0-0

Bu maç için avantajlı skor ne? chelseanin galip gelmesi. Barcanın gollu beraberlik ve galibiyeti.

Dakika 9 essien ile 1-0 öne geçiyor chelsea. Bu dakikadan sonra sen ne olmasını bekliyordun? Chelseanin topa hukmedip maçı tek kaleye çevirmesini mi? Işte bu yüzden anlamıyorsun futboldan. ama bunları okudukça futbol ufkun gelişecek. Chelsea topu Barcaya verip 90 dakika boyunca 1 tek gol pozisyonu vermeden kontralarda 5-6 tane net gol pozisyonu yakaladı. Yapması gerekeni yaptı ama Drogbanın gol atmak yerine penaltı peşinde koşması yüzünden abrtmıyorum 4-0 bitecek maç 90+3 de karambolden iniestanın güzel vuruşuyla 1-1 bitti.

Madem maçın başından sonuna kadar izledin, Guardiolanin hiddinking boynuna sarilip maçın bittiğini kabullenmesi ve tebrik etmesini neye bağlıyosun?

Şimdi gelelim sadede maç sonuna bi git. Gol pozisyonları kaleyi bulan şutları bir kıyasla. Futbolda topu rakip kaleye yığamıyorsan ortasahada yaptığın pasların hiçbir önemi kalmıyor. bunu barcelona şu an dünyanın en iyi yapan takımı ama gel gör ki Barcelona şu an kaybetseydi kimse barca hakkı olan bir maçı kaybetti demezdi 😉
T
Tarantella ⭐ 19y
30 ytl bastım barçaya..lakin başta abidal ve sabri sarıoğlu'nun barcelona şubesi dani alves'in sülalesinin kulaklarını tam çınlatacakken gelen gol beni benden aldı.iniesta beni balkona döktü.evin çeşitli yerlerinde çığlıklar atmama vesile oldu.belki kuponum tutmadı ama gene de içim rahat.verdiğim para da bu takıma helal olsun.
viva barcelooona.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
walla hacım benim ankette ki ilk yorumum chelsea barçalar yarzmıştım ve chelsea'ye oyumu verdim lakin futbol öyle değil işte taktiklerin bittiği noktada skor konuşuyor fb de bjk maçını alamazdı her yorumcu banko bjk diyordu ama ne oldu fb aldı aynı durum sen şimdi baştan bak olaya hacım.

ilk maç 0-0 her iki takıma ne lazım gol, ben chelsea hocasıyım sen barça, bu durumda ben ne yaparım 1 gol atayım yatarım yaparım düz mantık işte bunu yapan her daim kaybeder oysaki normal attack futbolunu oynasa kupa maçı değil lig maçı muamelesi yapsa 4 atardı ama barç bu ve kupa maçı hoca ne yaptı korktu drogbayı çıkarttı ne yaptı topa hakim olamadı çünki neden defansta 6-7 kişiyle oynadı böyle bir durumda chelsea'nin düşeceği durum ne olur tabiki beklemek ve kontratak oynamak ve oynamayada çalıştı barça topa sahip olsada oynatılmadılar ama tek avantajları vardı top hep onlardaydı 1dk golu bulamadı 10 bulamadı 30 bulamadı 60 bulamadı ama top onda oldugu sürece 100de olsa o golu bulurdu hacım ve buldularda.
T
Tarantella ⭐ 19y
Baba nasıl barcanın hakkıydı. Sen ki futbol duayeni bi adamsın.. Orta sahada defansta yapılan pasların ne faydası var 😜 Chelsea ceza sahasına sokmadı barcayı orta sahada yaptılar o öldürücü paslarınırakip kaleye yığamadılar çoğu valdese gitti zaten son pasların :D

evet futbolun içinden biri olarak ben de maç barçanın hakkıydı diyorum.11 kişiyle defans yapıp maç zevkimin içine eden chelsea'ye geçmiş olsun.zaten ilk maçta kıl kapmıştım bu saçma salak ama işe yarayan oyun anlayışlarına.ama bildiğin öldürdüler oyunu.hele bir de gol attıktan sonra tamam dedim bu maç da aynı b**un laciverti olacak.ama futbol adaletli bi oyun.top ne kadar yuvarlak da olsa ayağa oturmayı biliyor arada sırada.
ayrıca barcelona takımının 3 as oyuncusunun yok oldugunu unutmayalım.ki bunlardan biri stoper oynayan ve takımın defansif anlamdaki en önemli oyuncusu kart cezalısı puyol.diğeri ise ileri ucun maestrosu sakat henry.
bunlara ragmen koşan topa basan,topla oynayan ve pas yapan taraf barcelonaydı.oyuna hakim olan taraf yani.10 kişi kalmalarına ragmen..

ps:messi'yi yerden yere vuranlara da kapak olsun.
P
Prada ⭐ 19y
Drogbada çıkartılmayacak gibi değildi be baba. Her topu ezdi gole gitmedi penaltı peşinde koştu angut.. O zaten pique yi markete yollayıp valdesle karşı karşıya kaldığı pozisyonda 6 pastaki o golü drogba isen atacaksın. Onu atamadı chelseanin ipini çekti zaten.

Ben barcelona eze eze alır diyordum 3-4 gol bekliyordum. ama hiddink tam bir taktik dehası ama gel görki Futbolda Barcelona gibi bi rakibe 1 şans verirsin çakar geçer o yüzden büyük takım bunlar.

Feneri Barcelona gibi görmeye ömrümüz yetermi acaba 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
feneri manutd gibi görmeliyiz aslında da işte türk halkı daha moderneleşemedi elindeki futbolcuları bedavaya kaptıran bir ülkeyiz biz bu bağlamda dünyanın en zengin kulubude olsan gün gelir iflas edersin para döndürmek lazım al sat yapmak lazım ki bir barça olasın neyse ben umutluyum 😄
C
ChrsNYC ⭐ 18y
@Prada
neee barça fb mi? dünya tozpembe mi?ne nerde ne zaman hıh ?dur yolcu! kim çay içer ?? beyime
bir an sinirlerim bozulduda 😁 😁
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maddi yapı olarak devlerle yarışıyoruz.Sportif başarı için herşey hazır sadece 7 yürekli oyuncu + 4 yıldız gerek. 😎
A
Anthrax ⭐ 17y
Güzel maçtı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: