Uniq kesmekle canım sıkıldıgı için char kasmaya basladım 11 gün oldu baslayalı PT'de 5 char benim 3 char arkadasımındır.
1. Char (Cleric)
- Resim Silinmiş.
2. Char (Bard)
- Resim Silinmiş.
3.Char (Warior-Cleric)
- Resim Silinmiş.
4. Char (Heuksal-Fire-Cold+Lure xD) Nova +7 Glavie olunca bu charı kasmaya basladım
- Resim Silinmiş.
Ve Digerleri
- Resim Silinmiş.
Kasmaya Dewam inş. bunlarıda 110 yapacagım..
Charlarım.
· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
oo teşkilat hazır kolay gelsın bro
Saolasın
Hayırlısı Olsunda keşke nickleri farklı koysaydın tabi zevk meselesi inş hepsi 110'u görür.
para var char var hesabı
saolun aynen öyle ^^
Süpersin...
Bana hediye edersin artık charın birini 😄 😜
İnş. Bu charında 110 olan ss lerini videolarını görürüz :))
Bana hediye edersin artık charın birini 😄 😜
İnş. Bu charında 110 olan ss lerini videolarını görürüz :))
Para var huzur var
s botlamı kasıyorsun kardeş hepsinide?
iimiş inş. 110 u görürsün hepsiyle !
saolun charların üstü %100 npc dir (ölme riski cok azdır çünki herkezde wariro bufu vardır xD) sadece cleric esyaları güzeldir lure yok . sbot warior bufu + cleric bufu basıyor bizede kesmek kalıyor.......
saolun charların üstü %100 npc dir (ölme riski cok azdır çünki herkezde wariro bufu vardır xD) sadece cleric esyaları güzeldir lure yok . sbot warior bufu + cleric bufu basıyor bizede kesmek kalıyor.......
Hacım hayırlı olsun pt de 5 char sende artık nova kralı olursun nese: makara:
Hepsine de pre çekmişsin valla para var huzur fazlaca var xD

F
fero_21_21_21
⭐ 16y
Hepsindede Pre Plus HelaL araplara Taş Çıkarıyon Kardeş 😊
saolun
bu arada yeni dikkat ettimde 2 tane 110 wizz kasıyor summer5:
Her chara premium 😆 Hayırlı olsun.
P.S : 120 LwL geldiğinde kendi pt ni kurarsın bu charlarında buff basar sana deli gibi rahat rahat kasarsın. 1-2 tanede attacker char kas bence.
P.S : 120 LwL geldiğinde kendi pt ni kurarsın bu charlarında buff basar sana deli gibi rahat rahat kasarsın. 1-2 tanede attacker char kas bence.
zaten 110 oldum bosa bosa dolanıyom hıc zevk alamıyom artik uniqte sarmıyor hep dedim car kasam basladık 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap