Icerige atla
Extraloob

Charlara e-mail koruması yapılması [Resimli anlatım]

· 7 Yanıt · 6.3K görüntüleme
K
kankies OP ⭐ 18y
Bu ara forumda charını komple kaybeden çok arkadaş gördüm. Ve bu e-mail korumasını bilmeyen çok kişi var.. Birgün charınız soyulursa bile charınızı itemlerini değil fakat charın komple gitmesini engelleyebilirsiniz...

Not: Bunu 1 kez yapabildiğimiz için kullanmadığınız bir mail adresi kullanmanız tavsiye olur.Yada yeni bir mail adresi açıp kullanmak daha güvenli olur.

1. http://www.joymax.com adresine giriyoruz.

2jaztk5.jpg

2. Id pass yerinden login oluyoruz.

qs02kw.jpg

3. Manage Account dan kendimize bir e-mail seçiyoruz.

aue5ch.jpg

2iqzxoy.jpg

4. Sağ üst köşedeki E-mail Verification a tıklıyoruz.

30roh2u.jpg

5. Karşımıza gelen ekrandan "Send Verification Code" ye tıklıyoruz.

2iabvqu.jpg

6. E-mail hesabımıza bir mail yollanmış oluyor. Ve karşımıza böyle bi ekran çıkıyor.

r85j6h.jpg

7. E-mail hesabımızı açık gelen maili onaylamamız gerekiyor. (e maili gönderen kişi hesabı mailto:[email protected] dur.)

2ljksgw.jpg

8. Maili açtıktan sonra karşımıza böyle bir ekran geliyor.

2u6gtvc.jpg

15y7lz8.jpg

9. Ordaki linki tıklıyoruz. Karşımıza gelen ekrana gerekli bilgileri yazıyoruz. Secret answer yerine gizli sorumuzun cevabını, Verification code yerine de mailimize gelen kodu yazıyoruz. (Maildeki kodu kopyala yapıştır işlemi ile yapabiliriz.)

3531qwn.jpg

10. 2 yeri de doldurunca confrim e basıyoruz. Ve karşımıza bu ekran çıkıyor. Yani hesabımız artık güvenli.

2mdgrp0.jpg

Son olarak güvenli olup olmadığını test edelim...

n6uhi0.jpg

Manage Account a girdiğimizde bunu yazıyorsa e-mail e gelecek olan kodu girmeden ne şifrenizi nede mail adresinizi değiştirebilirsiniz.

Peki bundan sonra nasıl şifre değiştirebiliriz?

Tekrar http://www.joymax.com adresine giriyoruz. Login oluyoruz. Manage account a tıklıyoruz.

n6uhi0.jpg

Karşımıza bu ekran geliyor. Send verification code ye tıklıyoruz.

2lx7edx.jpg

Tekrar e mail hesabımıza giriyoruz. Yeni gelen e-maile giriyoruz. (2 saat içinde yapmazsanız tekrar kodu yollatırmak zorundasınız.)

27xgsuq.jpg

aze0l2.jpg

Tekrar linke tıklıyoruz.

20mn7t.jpg

Gerekli yerleri (gizli soru ve kod) doldurarak confrim diyoruz.

Doğru yerleri doğru bilgilerle doldurduktan sonra karışımıza bu ekran çıkıyor.

5u0ges.jpg

Sabitlenirse Sevinirim...

Yorum

İyi forumlar.
Dosyalar (19)
7 Yanıt
C
Contes ⭐ 18y
verildi diye biliyorum bu konu 😉
K
kankies OP ⭐ 18y
1. sayfada göremediğim için yararlı olur diye açtım sabitlenirse sevinirim...
J
emek için saolasın ama alıntıdır diye yaz bir de sitenin logosunu ekle belki sabitlenir
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
JasonWalker vermişti Hem de sabitlerde mevcut biraz araştırsaydın görürdün 😉
X
xliselimx ⭐ 19y
peki kardes biz yazdıgımız email'i bir daha deiştirebiyormuyuz yoksa ilk yazdıgımız email kalıyormu oyle deiştirmek için bi imkan yokmudur.....
J
Verildi. Kilit.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: