Icerige atla
Extraloob

charın itemlerine bakmak

· 10 Yanıt · 4.1K görüntüleme
B
beytobond4 OP ⭐ 19y
arkadaşlar hatam varsa kusura bakmayın ilk konum bu bilgileri bilenler olabilir ama adı üstünde emeğe saygı. bu yöntem char takas larda işe yarayacağını düşünüyorum
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
10 Yanıt
_
_SnaKe_ ⭐ 19y
çar hacklense Question Question
B
beytobond4 OP ⭐ 19y
anlamadım
H
HAKAN0 ⭐ 19y
ben hala bizim itemleri bunlar nasıl biliyo hala anlamadım
M
Macro ⭐ 19y
revobtun bir programı var önceden kendi çar salıyodu şimdi revbot ile bize kullandırıp biliolar
H
HAKAN0 ⭐ 19y
ilginç
C
Crisis ⭐ 19y

revobtun bir programı var önceden kendi çar salıyodu şimdi revbot ile bize kullandırıp biliolar

ben daha hic revbot kullanmadım ama itemlerimi güncellemisler.O yöntem daha degisik bence silkroadın sistemleriyle ilgili kanımca headbang2ft9
J
jofilp ⭐ 19y
COK sakat denemeye luzum bıle yok, gır clıentten adamına bol bol bak I 'ya basarak Shocked
Bu sekıldede bu kadar bellı edılerek charlar calınamazyaa
W

COK sakat denemeye luzum bıle yok, gır clıentten adamına bol bol bak I 'ya basarak Shocked
Bu sekıldede bu kadar bellı edılerek charlar calınamazyaa

COK sakat denemeye luzum bıle yok, gır clıentten adamına bol bol bak I 'ya basarak
Mr. Green Mr. Green Mr. Green lol ya
B
beytobond4 OP ⭐ 19y
arkadaslar ne sakatı istediğin çarın itemlerine bakabilion clientte adama girip ı ya bas bak fln (lol) bnm arkadası böle kandırmışlar bn gm yim demiş 1 m vermezsen banlarım dimiş arkadas hadi lan demiş dolandırıcı : senin üstünde 45+5 yok mu 42 lwl sun kullanmıonmu fln demiş arkadas ta safya inan mış hmn Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: