beyler benım bı arkadasımın kardesının oyunu bırakması gerekıyor ben sımdı gırmyele urasamam benım ıcın bırı gırıp charı dagıtabılırmı 15 lwlcık daha..
id:makarna46
pw:mehmet
charın ıcıne gırıp lwllının dusurulmesı gerekıyor..
· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
H
Helicopter
⭐ 18y
Yazık ya kardeşine bırak düşürme sadece yasakla. Sonra tekrar izin verirsin Wink
yasakmı anlar puşt:) arkadasımın kardesı keratayı cok severım ama dersıne calısmıo sureklı 5k plz dıo:D
okul bıtsın ona char yaparım ben... 15 lwldan 60 lwla ykselmek nasımıs gorsun ..Very Happy
okul bıtsın ona char yaparım ben... 15 lwldan 60 lwla ykselmek nasımıs gorsun ..Very Happy
X
XipeHocter
⭐ 19y
çar kaç level ona göre girerim ::D Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
minotauros
⭐ 19y
çar kaç level ona göre girerim ::D Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
15 yazıyo ya
Ne gereği var şifresini değiştir
kardeşin gene toplar oo charı 5k plslerle en iisi sifresini değiştir veya olmadı en son ihtimalle charını sill sorada işte eer daha kücükse banlanmıs charın banlanınca böle oluo dersin sürekli 5k pls 5k pls dedin gm banladı seni Mr. Green Mr. Green
ben dagitamam gorursem bide gold falan veririm pek dayanamıyorum ufaklıklara oyunda kopek ciftligi kurardim ufaklıklara aldıgım itlerler Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Benim NoobLa Tekrar Karşınızdayım.. 1Kaç Uniq ve Charın İtem benim charın hp 0 ken dc veriyor bunun sebebi nedir? Charın Çalındı Bibakın Yorum Yapın !!!!!!!!! Full int charın hpsi ve mp si kac olur?(swordla) merhaba arkadaş Ceres Thief atlı charı satn almış bulnmaktayım Charın geçmişini charı satın alıp oyuna girdikten sonra gördüm inanmayan resime baksın