Charımı bugun bnm arkadaş kaptırdı şeref**** ler yüzünden bu oyunu bırakacam artık nesen çalınan charımın resmi aşagıda bi yorumda siz yapın
- Resim Silinmiş.
Charın Çalındı Bibakın Yorum Yapın !!!!!!!!!
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Gidenin arkasından yorum mu yapılır.. Ne diyelim ne bekliyosun ki ? En fazla gecmiş olsun derim
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Gidenin arkasından yorum mu yapılır.. Ne diyelim ne bekliyosun ki ? En fazla gecmiş olsun derim
+1m
S
Seal Of Love
⭐ 17y
🍺
yoktu olsa geri almasını biliyorum charı satarım diye yapmadım keşke yapsaydım bu arada apolloda yada pasific ve venüste char yada plwl yapan biri aranıyor pm me plz sgl genede mavii
+1903
yoktu olsa geri almasını biliyorum charı satarım diye yapmadım keşke yapsaydım bu arada apolloda yada pasific ve venüste char yada plwl yapan biri aranıyor pm me plz sgl genede mavii
uur bi eL at istersen 😉 🤘
Geçmiş olsun.Ama çarı çalanada teşekkür et.Oyudan kurtuldun 😊
Geçmiş olsun. Elden bişi gelmez bu saatten sonra.
Geçmiş olsun benimde çalınmıştı cok kötü bir şey
+1903
C
CheckPoint_
⭐ 17y
geçmiş olsun
C
cocugsukalp
⭐ 17y
Kardeş gecmiş oLsun benim charda caLındı 1 hafta önce şerefsizLer 1haftadır ograşıyom bi bildiginiz varsa mailto:[email protected] ekleyin bildiklerinizi baylaşırsanız sevinirim...xD
bnm çarım çalındı msn korumalı ne yapabilirim ?
_
_SilverLine_2
⭐ 17y
Geçmiş olsun.
sgl
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap